Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μπάμπης Στόκας μαζί στην καλοκαιρινή περιοδεία!

Ακούγεται ενδιαφέρον.


Ακούγεται ενδιαφέρον.

Ακούγεται ενδιαφέρον.

Ακούγεται ενδιαφέρον.

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Μπάμπη Στόκα για το ζεστό καλοκαίρι που έρχεται. “Με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό” είναι ο τίτλος της συνεργασίας τους αλλά και ο λόγος για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντουέτα του καλοκαιριού που μόλις ανακοινώθηκε και επίσημα. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας θα μοιραστούν για πρώτη φορά τη σκηνή για μια μεγάλη περιοδεία της οποίας οι ημερομηνίες αναμένονται άμεσα.
Η Αρβανιτάκη έπειτα από έναν επιτυχημένο χειμώνα στο Gazarte και με νέα τραγούδια από τον επερχόμενό της δίσκο και ο Στόκας με έναν δίσκο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες και μετά τις εμφανίσεις του στην Αρχιτεκτονική και το Δίπλα στο ποτάμι ενώνουν τις φωνές τους, τους μήνες που έρχονται.
Οι δυο καλλιτέχνες για τις κοινές τους καλοκαιρινές συναυλίες δηλώνουν: «Αυτές τις εικόνες που κουβαλάμε στο μυαλό μας, ο καθένας ξεχωριστά, αυτό το καλοκαίρι θα τις ταιριάξουμε, θα τις ξεδιπλώσουμε παρέα και θα φτιάξουμε μια μουσική ιστορία, πάντα πιστοί στη μεγάλη μας αγάπη: τη μουσική και το τραγούδι. Παραμένοντας εραστές των απροσδόκητων συναντήσεων και της επόμενης έκπληξης. Καλό καλοκαίρι…»
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!