Μέχρι και οι Πορτογάλοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ…εσύ;

 
Η Βίσση ποιον στηρίζει;;; 


 
Η Βίσση ποιον στηρίζει;;; 

 
Η Βίσση ποιον στηρίζει;;; 

 
Η Βίσση ποιον στηρίζει;;; 

Έχει λυσσάξει η Ευρώπη. Όλες οι φιλελεύθερες δυνάμεις της. Όλες οι πραγματικά φιλελεύθερες δυνάμεις της Ευρώπης υποστηρίζουν με τα μπούνια τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Στην Πορτογαλία αυτή τη φορά υπάρχουν 1260 προσωπικότητες από τους χώρους των επιστημών, των τεχνών, των γραμμάτων, βουλευτές και ευρωβουλευτές της Αριστεράς που εκφράζουν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ω! Ναι! Το 4ο κόμμα έχει γίνει πρωταγωνιστής. Έχει σηκώσει τη “σημαία” του αντι-μνημονιακού μετώπου και πορεύεται ακάθεκτο. 
Ο Τσίπρας μπορεί να μην είναι ούτε ο πιο κατάλληλος ούτε ο πιο αξιόπιστος, είναι όμως ο μόνος που αυτή τη στιγμή μπορεί να βγει πρώτος και να φέρει φρέσκο αέρα στην πολυθρόνα του πρωθυπουργού αφού τόσο καιρό οι ρυτιδιασμένες κωλάρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ την μαγάρισαν!
Οι Πορτογάλοι λοιπόν με το κείμενό τους “Για τη νίκη της Ελλάδας ενάντια στους εκβιασμούς” αναφέρουν πως “στις εκλογές του Μαϊου οι Έλληνες απέρριψαν την πολιτική της τρόικας και από τότε η κυβέρνηση της Γερμανίας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ απειλούν την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ, ώστε να αποτρέψουν μία νίκη της Αριστεράς στις εκλογές της 17ης Ιουνίου”. “Η νίκη της Αριστεράς είναι καθοριστική για την Ελλάδα αλλά ανοίγει και το δρόμο για να απορριφθεί το δόγμα του χρέους και η τυραννία της λιτότητας στην Ευρώπη», τονίζουν και καλούν σε «διεθνή αλληλεγγύη». Έτθι αδέρφια μαθ!
Αντίστοιχες κινήσεις στήριξης αναπτύσσονται και στην Ισπανία, τη Γαλλία, αλλά και άλλες χώρες. Στη δική μας όμως;;
Στη δική μας έχουμε την Αλέκα την κόκκινη. Αυτό το κοντοζούπατο που μια φορά πάνε να αλλάξουν τα πράγματα κι εκείνη κολλημένη διατυμπανίζει “Σαμαράς και Τσίπρας είναι το ίδιο”.
Κάνε μωρή μια φορά πίσω και βοήθα να έχουμε μια αριστερή κυβέρνηση. Ή έστω “βούλω” και αποχώρησε αξιοπρεπώς!
Εμάς ο κόσμος του πολιτισμού έμμεσα ή άμεσα έχει δηλώσει παρών στην υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ και προς Θεού κόσμο του πολιτισμού δε θεωρώ επουδενί τα τραγουδιστάκια του συρμού που παρεβρέθηκαν στην ομιλία του Σαμαρά ή την μαντάμ Βίσση που δήλωσε πως “έχει ανοιχτά τα αυτιά της σε όλες τις προτάσεις που κατατίθενται”. Αν θες πάρε θέση κυρά μου ή κράτα το κλειστό το ρημάδι σου. Μη γίνεσαι πιο χλιαρή κι από τα σουξέ σου. Αυτό μας έλειπε να παίρνεις θέση και στα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα τώρα.
Υ.Γ. Δε σχολιάζω μήτε τις αυτοκτονίες μήτε τις επιθέσεις σε αλλοδαπούς μετανάστες. Είναι ένα δράμα και η αστυνομία στέκεται και παρακολουθεί άβουλη όπως τα χαζά ανθρωποειδή που την υπηρετούν. Αλλά ας χαλαρώσω λίγο και ας σκεφτείς τη Βίσση να σχολιάζει τα πολιτικά. Τώρα γέλα. Επιτρέπεται!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!