Το “ΒΗΜΑ” παραποιεί δημοσκοπήσεις;;;

Εύγε στην ενημέρωση που μας παρέχει η “σοβαρή” φυλλάδα!


Εύγε στην ενημέρωση που μας παρέχει η “σοβαρή” φυλλάδα!

Εύγε στην ενημέρωση που μας παρέχει η “σοβαρή” φυλλάδα!

Εύγε στην ενημέρωση που μας παρέχει η “σοβαρή” φυλλάδα!

Όλοι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Αποδεδειγμένα. Μετά το Mega Channel, το “ξεφτυλισμένο” κανάλι,μεταφέρεται σαν ιός σε ανοιχτές πληγές η εναντίωση στην πρωτιά ενός δευτεροκλασσάτου κόμματος πέραν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Αυτή την Κυριακή λοιπόν, 3 Ιουνίου, το Βήμα μπήκε στον αντι-ΣΥΡΙΖΑ χορό και έκανε κάτι που δύσκολα θα φανταζόταν και ο πιο καχύποπτος: άλλαξε, στον σχετικό πίνακα, τα νούμερα της δημοσκόπησης της Public Issue. Έτσι, ενώ η εταιρεία έδινε 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 25,5% στη Νέα Δημοκρατία, στον πίνακα του Βήματος διαβάζουμε το ακριβώς αντίθετο: ΝΔ: 31,5% και ΣΥΡΙΖΑ 25,5%.
Πάρε το link με την έρευνα της Public Issue για αποδεικτικό στοιχείο.
http://www.publicissue.gr/2026/varometro-3o-kyma-mai-2012/
Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα διότι πρώτον η Public Issue είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες δημοσκοπήσεων άρα μία υπολογισμένη πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ έχει βαρύτητα και δεύτερον το “ΒΗΜΑ” θεωρείται μία σοβαρή και έγκυρη εφημερίδα η οποία παραποιεί τα νέα αναλόγως τα κέφια της και τις προτιμήσεις της;
Φαντάσου ,το τι παιχνίδι παίζεται γιατί και να θες να το δεις ανθρώπινα και να πεις “ένα λάθος έγινε μωρέ-σιγά τ’ αυγά!”, την “τροποποιημένη” δημοσκόπηση συνοδεύει και ένα ωραιότατο κείμενο-άρθρο κατά το οποίο είναι σα να μην έχει υπάρξει η “πρωτιά” του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ και για να βγει ένα ολόκληρο θέμα με στρεβλά στοιχεία είναι αρκετά ερασιτεχνικό για μια εφημερίδα του μεγέθους του “ΒΗΜΑ”.
“Συγγνώμη” πάντως δεν έχει ακόμα ακουστεί. 
Μια “συγγνώμη” προς τους αναγνώστες νομίζω την οφείλει ολόκληρη η εφημερίδα.
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!