Ποιος είναι ο Θάνος Τζήμερος και τι θέλει πια;

Και τι δεν έχει ακουστεί γύρω από το όνομά του!


Και τι δεν έχει ακουστεί γύρω από το όνομά του!

Και τι δεν έχει ακουστεί γύρω από το όνομά του!

Και τι δεν έχει ακουστεί γύρω από το όνομά του!

Τον Θάνο Τζήμερο και το κόμμα στο οποίο ηγείται “Δημιουργία Ξανά” τους πρωτοείδαμε στις εκλογές του Μάη και δεν είχαμε ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Αριστερό φάνταζε λόγω ονόματος.

Κι εκείνος εμφανίστηκε κυριλάτος στην εκπομπή “Βράδυ” του Κωστόπουλου με ένα ύφος χορτασμένου επιφανή άνδρα διατυμπανίζοντας ότι θέλει πολιτική χωρίς πολιτικούς.

Μετά ακούστηκε πως συζητά την ένωση με την Μπακογιάννη και αργότερα ενώθηκε με τον Στέφανο Μάνο. “Ωραία η πολιτική χωρίς πολιτικούς”, σκέφτηκε ο Τζήμερος ,”αλλά στη Βουλή δε θα μπω ποτέ έτσι!” οπότε έκανε μια μικρή κωλοτούμπα με ένα εντυπωσιακό τόλουπ!

Μετέπειτα ακολούθησε η δήλωση “κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες” έτσι γκρεμίστηκε το φιλελεύθερο προφίλ του πολλά υποσχόμενου άγνωστου κυρίου αφού η “μπάλα” της δήλωσης αυτής έπαιρνε εκτός από τους λαθρομετανάστες και τους νόμιμους. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος Τζήμερος επί πρωθυπουργίας Σημίτη είχε ως πελάτη της διαφημιστικής εταιρίας του το Ίδρυμα Μεταναστευτικής πολιτικής με πολιτικές ΥΠΕΡ των μεταναστών! Άρα κάτι αρχίζει να βρωμά. Ή ο κύριος Τζήμερος επιδιωκεί σαν τρελός να μπει στα έδρανα οπότε βλέποντας πως το θέμα των μεταναστών έβαλε μέχρι και την Χρυσή Αυγή εντός Βουλής γλυκάθηκε ή δεν αποδέχτηκε ποτέ τα λεφτά που έβγαζε από το Ινστιτούτο καθώς ήταν πάντα έναντιον της μεταναστευτικής πολιτικής που προωθούσε…..

Πριν λίγο καιρό δημοσιεύτηκε η επιστολή του στην Μέρκελ με την περίφημη φράση του “στη θέση σας θα άφηνα αυτή τη φρικτή χώρα να πάει στον διάολο” μιλώντας για την ίδια του τη χώρα. Ωραίος σαν Έλληνας!!!

Τελευταίο νέο από το μέτωπο Τζήμερου είναι η αποχώρηση στελεχών και συνεργατών από το κόμμα του εκφράζοντας διαφωνίες στις αποφάσεις του και καταγγέλοντας τον τρόπο λήψης των αποφάσεων.

Ο πρόεδρος λοιπόν της “Δημιουργία Ξανά” φαίνεται να “έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του,συνεπικουρούμενος από τον Σοφέρ και την Γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια” όπως αναφέρει και ο Εμμ.Επιτροπάκης στην επιστολή παραίτησης του από την εθνική επιτροπή του κόμματος.

Ρε καλά του τα είχε χώσει η Έλενα Ακρίτα “στο διάολο κι ακόμα παραπέρα”…. δε μας έφταναν τα τόσα “νούμερα”, τώρα θα ‘χουμε κι άλλα στο κεφάλι μας;

ΟΥΣΤ!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!