Blog της Νέας Δημοκρατίας “πανηγυρίζει” την επίθεση Κασιδιάρη στην Κανέλλη

Δείτε το!


Δείτε το!

Δείτε το!

Δείτε το!

Μέσα στην ΟΝΝΕΔ γαλουχήθηκαν οι σημερινοί Χρυσαυγίτες γι’ αυτό και σήμερα οπαδοί και υποστηρικτές του σπουδαίου ηγέτη Σαμαρά δεν μπορούν να κρατήσουν τα “χαμογελάκια” τους με την επίθεση του στραβομούτσουνου Κασιδιάρη προς την Λιάνα Κανέλλη.

Ο κακός χαμός στο στούντιο του Γιώργου Παπαδάκη. Του γυρίζει το μάτι του ψυχανώμαλου και εν τω μέσω των τριών εκατομμυρίων “τικ” με το μάτι του ,έριξε νερό στην Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και δυο-τρεις αεροπλανικές χαστούκες στη Λιάννα Κανέλλη. Ο Προκόπης ο Παυλόπουλος κυρία!Ούτε που κουνήθηκε από τη θέση του. Περίμενε περίοδο η κούκλα μάλλον!

Επιστρέφω λοιπόν και ΝΑ που ο Πάνος Καμμένος μέσω Twitter δήλωσε:

alt

Ακολουθώντας το link που αναφέρει ο Καμμένος βλέπουμε το αισχρότατο:

alt

“Επιτέλους!!Ο Κασιδιάρης της ΧΑ χατούκισε την Κανέλλη, η οποία τον χτύπησε πρώτη και πέταξε νερό στη Δούρου!!!”

Καιρός να ανοίγουν τα μάτια του κόσμου που αφήνει κάθε “σακούλα με σκατά” της Χρυσής Αυγής να έχει λόγο στη Βουλή και πόσο μάλλον τον Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα του που δηλώνει πως θα συζητήσει το Μνημόνιο 2 ενώ είχε απαντήσει “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” στην ψήφισή του.

Άι στα διάάάλαααα ΡΕ….

Φάε τώρα και έναν Καρατζαφέρη να σου λέει ευθαρσώς πως τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είναι από αυτά τα γλυώδη φλωράκια, με τα γαλάζια πόλο μπλουζάκια και τα καυλόσπυρα στη μάπα, της ΟΝΝΕΔ…

Και μετά αναρωτιέσαι πως ο Σαμαράς πήρε στις φτερούγες του τον Βορίδη-τον τύπο με το τσεκούρι…

Δεν ξέρεις πως συγκρατώ τα μπινελίκια!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!