Ο νέος δίσκος της Cheryl Cole

Η Βρετανίδα ποπ σταρ επιστρέφει με αξιώσεις!


Η Βρετανίδα ποπ σταρ επιστρέφει με αξιώσεις!

Η Βρετανίδα ποπ σταρ επιστρέφει με αξιώσεις!

Η Βρετανίδα ποπ σταρ επιστρέφει με αξιώσεις!

Δυναμική “επανεκκίνηση” κάνει η Cheryl Cole, η οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει επιτέλους τη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια ποπ μουσική σκηνή.

Η σέξυ 29χρονη τραγουδίστρια κυκλοφορεί τον καινούριο δίσκο της με τίτλο “A million lights” και ζητά απ’ όλους μας να “ρίξουμε” ένα εκατομμύριο φώτα επάνω στη μουσική της, αλλά και τη σκηνική της παρουσία, αφού στο booklet του cd της κόβει την ανάσα με τις πόζες της.

Πέρα από το χαρούμενο και ποπ αισθητικό αποτέλεσμα όμως, το album της περιλαμβάνει δυνατές συνεργασίες και ηχηρά ονόματα, όπως οι Will.i.am., Taio Cruz και Naughty Boy, ενώ η Cheryl συνεργάζεται για πρώτη φορά και με καινούρια ταλέντα, θέλοντας να δώσει μια φρέσκια ματιά στα τραγούδια της.

“Δεν θέλησα να συνεργαστώ με πάρα πολλούς συνθέτες και μουσικούς παραγωγούς, γιατί σε αυτό το δίσκο επιδιώκω να αφήσω το δικό μου μουσικό στίγμα. Η συνεργασία μου βέβαια με νέους και ταλαντούχους ανθρώπους, πιστεύω ότι μου έδωσε την πνοή που χρειαζόμουν, για να επιστρέψω με κάτι διαφορετικό και να αφήσω ικανοποιημένους τους θαυμαστές μου” δηλώνει η ίδια για τον πολυδιαφημισμένο δίσκο της, ο οποίος κυκλοφορεί αύριο, 18 Ιουνίου, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Μάλιστα, το πρώτο single του δίσκου με τίτλο “Call my name”, έχει ήδη χτυπήσει πρωτιά στο iTunes και προδιαθέτει για την καλή πορεία του album.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!