Ξημερώνει η μέρα στο Παλέρμο…χωρίς τον Στέφανο Μάνο στην προεδρία!

Κλάψε!


Κλάψε!

Κλάψε!

Κλάψε!

Παραιτήθηκε ο Στέφανος Μάνος από την προεδρία της Δράσης. Μένει το κόμμα ετούτο ακέφαλο. Μετά από σένα πού, πες μου να πάω που, μετά από σένα ποιον, ποιον να πιστέψω ποιον;

Έγραψε κι ένα ωραιότατο μελοδραματικό γραμματάκι με ατάκες του στυλ “αναλαμβάνω την ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτά”  ή “σε όλη μου την πολιτική διαδρομή θεωρούσα υποχρέωσή μου να περιγράψω την πραγματικότητα με ειλικρινή ωμότητα, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις” και κάτι τέτοια που τον έδειχναν ακόμα πιο μιζεριάν από ότι φαίνεται σήμερα και αποχώρησε.

Η θέση του προέδρου είναι κενή.

Σημαντικό πολύ είναι πως ο Τζήμερος -με το κόμμα του οποίου συνεργάστηκε η ΔΡΑΣΗ- δεν είναι ούτε εκείνος στη Βουλή. Και αυτός έγραψε ένα λογύδριο που μας επιτρέπει να τον αποκαλέσουμε μέχρι και “μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα”. Εγώ θα το αξιοποιήσω κύριε Τζήμερο. Μην έχεις άγχος κανένα. Α ρε Λεβέντης που σας χρειάζεται…στα βήματά του πατάτε όλοι!

Αλλά για να επανέλθω στον Στέφανο Μάνο να επαναφέρω στο νου πως από το 1977 ως το 2007 ήταν μέσα στη Νέα Δημοκρατία ως βουλευτής,ως υπουργός,ως στέλεχος οπότε μετά από 30 χρόνια “φούρναρης” το μυαλό ποτίζεται με τα γαλάζια στοιχεία. Δεν μπορείς στα ξαφνικά κύριε Μάνο μου να μου το παίζεις ανεξάρτητος και μικρο κόμμα αντιπολίτευσης. Και δεν σκέφτομαι το ότι έβαλες και υποψηφιότητα 2 φορές για την προεδρία της ΝΔ-ούλας και πως το 2004 ήσουν στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Έλεος μάνα μου!

Εσύ θες τη θέση ο κόσμος να ‘ρθει τούμπα.

Με ‘τούτα και με ‘κεινα, άντε γεια. Αφού έφυγες από την προεδρία του κόμματος σου,φύγε και από την πολιτική ολάκερη…73 χρόνων έφτασες.

Άιντε σπίτι σου να βλέπεις τα μπουτάκια της Μπουλέ!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!