Γιάννης Μπουτάρης “Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα, Gay Pride και του χρόνου”

Τι είπε ακριβώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης…


Τι είπε ακριβώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης…

Τι είπε ακριβώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης…

Τι είπε ακριβώς ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης…

Ο Δήμαρχος της συμπρωτεύσουσας μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Gay Pride δηλώνοντας πως η βούληση της διοίκησης του Δήμου είναι να πραγματοποιηθεί και την ερχόμενη χρονιά αλλά και τα επόμενα έτη.

“Το Gay Pride είναι η περηφάνια της διαφορετικότητας. Είχα πει προεκλογικά πως θα το στηρίξουμε. Το κάναμε και θα το κάνουμε και του χρόνου.” δήλωσε ο Γιάννη Μπουτάρης λέγοντας πως ο Δήμος θα στηρίξει κάθε έκφραση διαφορετικότητας, πολιτικής, πολιτιστικής, πνευματικής, καλλιτεχνικής και σεξουαλικής που υπάρχει στην πόλη, εκτός φυσικά από τη Χρυσή Αυγή.

ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας τα επεισόδεια που έλαβαν χώρα είπε “30-40 θεούσες πέταξαν 2-3 αυγά. Δεν έγινε τίποτε άλλο.”

Τέλος ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε και στην αρνητική στάση απέναντι στο γεγονός του Μητροπολίτη Άνθιμου ο οποίος είχε δηλώσει πως οι gay δεν μπορούν να περάσουν από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, λέγοντας ότι “δεν μπορεί να αλλάξει η πορεία επειδή το θέλει ο ένας ή ο άλλος”.

Σιγά μη συμφωνούσε ο Μπουτάρης με τον Άνθιμο. Είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα. Ο Μπουτάρης σίγουρα ανήκει στην μέρα -τουλάχιστον επί του θέματος- ενώ ο τραγόπαπας στη σαπίλα της νύχτας!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!