Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της Shakira με τον Pitbull

Για το τραγούδι τους ”Get It Started”.


Για το τραγούδι τους ”Get It Started”.

Για το τραγούδι τους ”Get It Started”.

Για το τραγούδι τους ”Get It Started”.

Pitbull και Shakira συνεργάζονται για τρίτη φορά, όχι σε κάποιο λάτιν τραγούδι, όπως μας είχαν συνηθίσει (Loca, Rabiosa), αλλά σε ένα πιο pop.

Το ”Get It Started” έρχεται αμέσως μετά από το single ”Back In Time” το οποίο ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα και ήταν το τραγούδι της ταινίας ”Men In Black 3”. Το νέο τραγούδι διηγείται τις εμπειρίες από τα ταξίδια του Pitbull ανά τον κόσμο, με αναφορά σε πολλά ονόματα διασήμων.

Και παρ’ όλο που οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν ότι τα πηγαίνουν καλά, δεν συναντήθηκαν ούτε κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης (ο Pitbull ηχογράφησε στη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ η Shakira στη Βαρκελώνη) αλλά ούτε και στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ.

Ο Pitbull πρόσφατα ξεκίνησε την Αμερικάνικη περιοδεία, η οποία προβλέπεται να γίνει παγκόσμια καθώς έχει ήδη προσθέσει συναυλίες σε Ιαπωνία και Αυστραλία.

Η σκηνοθεσία του video ανήκει στον David Russo και το concept είναι πάνω κάτω το ίδιο με αυτό που έχουμε συνηθίσει τα βιντεοκλίπ του Pitbull, με μία Shakira που αξίζει περισσότερα από μία σκηνή με μία χρυσή τουαλέτα. Δείτε το!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!