Το μεγάλο στήθος αποδεικνύει και “μεγάλο” μυαλό, σου λέει!

Άκου να δεις!


Άκου να δεις!

Άκου να δεις!

Άκου να δεις!

Κακά τα ψέματα οι άντρες αρέσκονται στο να βλέπουν –και να πασπατεύουν- γυναίκες με πλούσιο στήθος. Οι παιδικές ονειρώξεις των αγοριών πάντα περιέχουν το στήθος της Pamela Anderson ή οποιοδήποτε άλλο στήθος από Large και πάνω.

Έρευνα έρχεται να αποδείξει πως αυτές οι κυρίες που τα έχουν πλούσια τα ελέη του Θεού είναι πιο “σπιρτόζες”!

Πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο έξυπνες από εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες. Τι να το κάνεις το βυζί-πλάκα, με λίγα λόγια, κούκλα μου; Η έρευνα είχε στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον το μέγεθος του μπούστου μιας γυναίκας επηρεάζει το διανοητικό της επίπεδο. Αν το βυζί είναι Ρούλας Κορομηλά είσαι σε καλό δρόμο… αν είναι τύπου “ανορεξικό μοντέλο σε πασαρέλα,δεν ξεχωρίζω αν είναι αγόρι ή κορίτσι” μην πας σε τηλεπαιχνίδι ευφυΐας…

Στη μελέτη, συμμετείχαν 1.200 γυναίκες. Οι εθελόντριες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες, από αυτές που φορούσαν  “extra small” μέχρι αυτές που φορούσαν “extra large”.

Η μελέτη αποδίδει το γεγονός ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ήταν πιο έξυπνες στο υψηλότερο επίπεδο των γυναικείων ορμονών, που θα μπορούσε να οδηγήσει και στην καλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Δε φτάνει δηλαδή που το βυζί σου είναι μικρό…θα σε λένε και χαζή τώρα!

 

Υ.Γ. Δεν πιάνεται το σιλικονάτο βυζί. Οι εγχώριες “απόλυτες” να κρύψουν το χαμόγελο τους. Ευχαριστώ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!