Θεοδωρίδου, Παπαρίζου & Πανταζής: Μαζί στον Βοτανικό

Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται η πρεμιέρα.


Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται η πρεμιέρα.

Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται η πρεμιέρα.

Τέλη Οκτωβρίου αναμένεται η πρεμιέρα.

Ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού χειμώνα έκλεισε και η είδηση ήρθε δια στόματος ΛεΠα! Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο οι φιλικές σχέσεις, λίγο η συμπάθεια του ενός στο πρόσωπο των άλλων, ήρθε και έδεσε η συνεργασία!

“Η συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου είναι γεγονός. Το ήθελαν πολύ και οι δυο τους και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Τη Νατάσα τη λατρεύω! Η ιδέα γι’ αυτή τη συνεργασία ήταν δική της. Έχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια πίστα πριν από χρόνια, συγκεκριμένα στον ‘Απόλλωνα’ το 1997 με τον Βασίλη Καρρά.

Από εκεί είχαμε πολύ καλές σχέσεις και η Νατάσα πάντα ερχόταν και με έβλεπε όπου εμφανιζόμουν. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Φέτος αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι από τα πιο εμπορικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας τον χειμώνα, γιατί θα συνδυάζει τα πάντα: χορό, τραγούδι και διασκέδαση. Είναι τιμή μου να συνυπάρξω στη σκηνή με την πρώτη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και την πρώτη κυρία της ποπ σκηνής. Θα τραγουδήσουμε και οι τρεις μαζί τραγούδια δικά τους και δικά μου”, δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα Espresso.

Νωρίτερα, η Νατάσσα θα βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τη Μαρινέλλα όπως και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος θα εμφανιστεί σε Αργεντινή, Βραζιλία και Ηνωμένες Πολιτείες. Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!