Τι να φορέσεις… Στο πρώτο ραντεβού με τον πρώην… Πριν το σεξ!

Κακά τα ψέματα μπορεί να ντυνόμαστε για εμάς ώστε να νιώθουμε όμορφες και να γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα υπάρχει η επιθυμία να αρέσουμε στα αγόρια. Είναι αυτές οι στιγμές από το απλά να επιβεβαιωθείς μέχρι το να ερωτευτείς παράφορα…


Κακά τα ψέματα μπορεί να ντυνόμαστε για εμάς ώστε να νιώθουμε όμορφες και να γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα υπάρχει η επιθυμία να αρέσουμε στα αγόρια. Είναι αυτές οι στιγμές από το απλά να επιβεβαιωθείς μέχρι το να ερωτευτείς παράφορα…

Κακά τα ψέματα μπορεί να ντυνόμαστε για εμάς ώστε να νιώθουμε όμορφες και να γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα υπάρχει η επιθυμία να αρέσουμε στα αγόρια. Είναι αυτές οι στιγμές από το απλά να επιβεβαιωθείς μέχρι το να ερωτευτείς παράφορα…

Κακά τα ψέματα μπορεί να ντυνόμαστε για εμάς ώστε να νιώθουμε όμορφες και να γεμίζουμε με αυτοπεποίθηση, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα υπάρχει η επιθυμία να αρέσουμε στα αγόρια. Είναι αυτές οι στιγμές από το απλά να επιβεβαιωθείς μέχρι το να ερωτευτείς παράφορα…

Ό, τι κι αν συμβεί από τα δύο συμπεριλαμβάνει ρούχα.

Οπότε το τι θα φορέσεις είναι πάντα κρίσιμο στο πως φαίνεσαι αλλά και τι μηνύματα στέλνει αυτό που φοράς. Άλλωστε οι στιλιστικές επιλογές δείχνουν πολλά για την προσωπικότητα και την αισθητική του κάθε ανθρώπου. Κι αν μου πεις πως δεν κρίνεις τους άλλους από το ντύσιμο τους θα σου πω πως πολύ καλά κάνεις κι αυτό είναι το υγιές αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας μία εντύπωση του τι είναι και τι αρέσει στον άλλο/η την βγάζεις.

Είναι μία απόφαση και το τι θα φορέσεις που την παίρνουμε καθημερινά άλλοτε με περισσότερη αγωνία κι άλλοτε ως ρουτίνα αφού πρέπει κάτι να φορέσεις για να βγεις έξω από το σπίτι σου. Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται όταν ο προορισμός που έχεις να πας περιέχει άντρα! Είναι εκείνες οι στιγμές που απλά ό,τι κι αν έχεις μέσα στην ντουλάπα σου, όσο καλά κι αν γνωρίζεις από μόδα, όσο στιλάτη κι αν είσαι, την εμπλοκή σου θα την πάθεις.

Έτσι σου δίνουμε μικρές συμβουλές και μυστικά για 5 διαφορετικές καταστάσεις με πρωταγωνιστή το αγόρι σου ώστε να του δώσεις το σωστό μήνυμα.

Βασικός απαράβατος κανόνας: Κανένας άντρας δεν εκτιμάει τα περίπλοκα και super duper μοδάτα looks. Άστα για τις φίλες σου που θα εκτιμήσουν τις στιλιστικές σου ικανότητες.

1. Πρώτο Ραντεβού – Μυστικά

Σίγουρα κάπου σε έχει δει, του έχεις αρέσει, έχει δείξει ενδιαφέρον και τώρα ήρθε η ώρα να βγείτε οι δυο σας. Freak out! Τι φοράς στο πρώτο ραντεβού όταν γνωρίζεις πολύ καλά πως η πρώτη εντύπωση πάντα μένει; Αυτή η σκέψη μπορεί και να σε καθηλώσει για πάντα κολλημένη μπροστά από την ντουλάπα σου αφού είναι τόσο πολύ τρομακτική όσο το να βγεις μαζί του και να φοράει άσπρες κάλτσες με ρακέτες χιαστί.

Χαλάρωσε και ξεκίνησε πρώτα με τα extra. Θυμήσου πως επειδή θα συναντηθείτε κάπου έξω ώστε να πάτε στο μέρος του ραντεβού, που μάλλον θα είναι κάπου για ποτό, το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει είναι το πρόσωπό σου. Εστίασε σε αυτό, φώτισέ το και απόφυγε τις υπερβολές. Χτένισε τα μαλλιά σου, χωρίς υπερβολές πάντα, και φυσικά κάνε μανικιούρ. Θα καθίσετε και σου το υπογράφω θα επεξεργαστεί ακόμη κι αυτό. Γενικά έχε στο μυαλό σου την ιδέα πως στα αγόρια αρέσουν όλα αυτά που σε κάνουν να διαφέρεις από εκείνα!

Αφού λοιπόν όλα αυτά τα έχεις οργανώσει τώρα πάμε στα ρούχα. Καταρχάς παίζει ρόλο το που θα πάτε οπότε φρόντισε να μάθεις τους σκοπούς του. Αν πούμε πως σου προτείνει, ως φυσιολογικός άνθρωπος, να πάτε για ένα ποτό επέλεξε κάτι που σε κολακεύει σε όλα τα σημεία. Ένα ρούχο που από όποια οπτική γωνία κι αν σε κοιτάξει δεν θα δει ατέλειες και θυμήσου πως αν σηκωθείς να πας τουαλέτα ή την ώρα του αποχαιρετισμού το βλέμμα του θα είναι επάνω σου οπότε θέλεις να πάρεις μπόνους από παντού.

Ένα φόρεμα αέρινο σε θηλυκή γραμμή χωρίς υπερβολές σίγουρα θα είναι μία πολύ σωστή επιλογή. Απόφυγε τις υπερβολές στα αξεσουάρ ενώ επιβάλλεται να φορέσεις ψηλά τακούνια όχι μόνο γιατί τους αρέσουν αλλά και για να μεταμορφώσεις όλο σου το κορμί.

Απόφυγε τις πολύ sexy – αποκαλυπτικές εμφανίσεις και ανάδειξε μικρά sexy κομμάτια του κορμιού σου. Μία μπλούζα που πέφτουν οι ώμοι… Μια γυμνή πλάτη… καθώς απομακρύνεσαι θα τον κάνει να σε σκέφτεται όλο το βράδυ.

Αν δεν θέλεις να επιλέξεις φόρεμα ένα παντελόνι σε συνδυασμό με ένα θηλυκό τοπ που θα κολακεύει το μπούστο και τα χέρια σου είναι εξίσου σωστή επιλογή. Σημείωσε πάντως πως τα αγόρια προτιμούν τα φορέματα. Αν επιμένεις στο παντελόνι φρόντισε να κάνει και ωραία εφαρμογή στους γλουτούς σου.

2. Σήμερα είναι η μέρα του σέξ

Έχετε βγει, έχετε ξανά βγει,  έχετε περάσει καλά και ξέρεις πολύ καλά πως απόψε θα γνωριστείτε ακόμη καλύτερα! Ήρθε η στιγμή που περίμενες φίλη μου. Βγάλε από την ντουλάπα το πιο sexy φόρεμά σου και ετοιμάσου με μοναδική σου σκέψη την “αποπλάνηση”.

Ένα μαύρο στενό φόρεμα σίγουρα θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις οπότε φόρεσέ το με ψηλά πέδιλα και κλείσε την πόρτα πίσω σου με απόλυτη σιγουριά. Αξίζει να σου αναφέρω πως εσώρουχα με κριτήριο την πρακτικότητα είναι απαγορευτικά. Η επιλογή τη νύχτα αυτή είναι μία, κι αυτή είναι τα μαύρα εσώρουχα.
Να σου πω πως δεν είναι καθόλου περιοριστική η απόχρωση του φορέματος αφού αν έχεις κόκκινο φόρεμα φόρεσέ το και μην το σκέφτεσαι καθόλου! Έρευνες έχουν δείξει ότι το κόκκινο “ταράζει” τον ανδρικό πληθυσμό.

3. Η επόμενη μέρα

Όλα κύλησαν ρολόι και τώρα είσαι σπίτι σου. Το τηλέφωνό σου χτυπάει και σου λέει να βγείτε! Πραγματικά νομίζω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή ευτυχίας από αυτή! Τι φοράς;
Ολική επαναφορά στην πραγματικότητα γιατί θέλεις σήμερα που θα σε δει και είναι η επόμενη ημέρα της πρώτης φοράς που κάνατε σεξ να του αρέσεις εξίσου και φυσικά να νιώσεις στην πορεία της νύχτας τα χέρια του επάνω σου.

Επέλεξε κάτι λιγότερο sexy από την προηγούμενη νύχτα αλλά διατήρησε τη θηλυκότητά σου. Μία φούστα σε Α χαλαρή γραμμή σε συνδυασμό με ένα θηλυκό τοπ αμέσως θα δώσει αυτή τη γλύκα που θέλεις. Ενώ το ίδιο μπορεί να επιτευχθεί και με ένα mini φόρεμα που στενεύει στη μέση και αναδεικνύει τις καμπύλες σου.

Απόφυγε τα φορέματα σε λευκή δαντέλα. Για έναν περίεργο λόγο τους θυμίζουν “σεμεδάκια” και τα βρίσκουν παλιομοδίτικα και καθόλου sexy.

4. Συνάντηση με τον …πρώην

Σε πήρε τηλέφωνο, σου ζήτησε να βρεθείτε και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως ακόμη κάτι υπάρχει μέσα σου. Αν είναι κι αυτός ελεύθερος τότε γιατί να μην δοκιμάσετε την επανασύνδεση. Οπότε στο μυαλό σου είναι το πρώτο ραντεβού!

Επέλεξε ρούχα ανάλαφρα, δροσερά σε απαλές αποχρώσεις ώστε να τον φέρουν πιο κοντά σου. Μία φούστα με ένα κομψό τοπ ή ένα φόρεμα σε χαλαρή γραμμή (γιατί οποιαδήποτε υπερβολή πίστεψέ με θα δείξει αμέσως την επιθυμία που κυρίευσε το μυαλό σου) αποτελούν πολύ σωστές επιλογές για το ραντεβού αυτό.

5. Συνάντηση με τον πρώην (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΣΗ)

Σωστό ή λάθος δεν είμαι η αρμόδια να σε κρίνω, αλλά να σου πω τι να φορέσεις. Άλλωστε πρόκειται για αυτές τις περίεργες συναντήσεις που δεν ξέρεις ακόμη τι θέλεις αλλά κάτι σε τραβάει και πας. Ε, αυτή είναι η στιγμή που φοράς ρούχα που σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση γιατί όπως κι αν είναι η νυν, μία ώθηση τη χρειάζεσαι.

Επέλεξε ένα δερμάτινο ή ένα στενό παντελόνι που θα κολακεύει τις καμπύλες του σώματός σου ενώ απόφυγε τις υπερβολές και προς Θεού μην εμπνευστείς από το στιλ της νυν του. Το ότι είναι μαζί της δεν σημαίνει πως τον κέρδισε το στιλ, η σιλουέτα ή η φινετσάτη της γραμμή… Ή ακόμη κι αυτά να είναι… Be yourself. Γιατί όταν έχεις ιστορία με έναν άνθρωπο αξίζει όταν σε δει να του θυμίσεις εσένα κι εκείνον!

6. Είσαι μοντέλο …μετά από καβγά !!

Είναι αυτοί οι καβγάδες που την επόμενη ημέρα δεν είσαι και 100% σίγουρη πως είστε ακόμη μαζί. Σου τηλεφωνεί και σου ζητάει να βρεθείτε. Αυτή τη στιγμή λοιπόν παίζει ρόλο το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο – πόσο αντικειμενικό κριτήριο!

Αν τον θέλεις, και για εσένα αυτός ο καβγάς δεν σήμαινε κάτι τότε επέλεξε ένα κομψό φόρεμα από την ντουλάπα σου που δηλώνει ουδέτερα αισθήματα και διάθεση για επανασύνδεση και go for him.
Αν αυτό που συνέβη σε ξεπερνάει και το θέλεις το παρακαλετό σου ώστε να μπει μία τάξη επιτέλους σε αυτή τη σχέση τότε τα ρούχα σου πρέπει να αποπνέουν μια αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας χωρίς φυσικά να αποτελούν στολή ninja.
Φέτος η αγορά ήταν γεμάτη με φούστες μακριές, midi αέρινες με σκισίματα. Ε, μην ψάξεις και πολύ. Φόρεσε τη δική σου με ένα τοπ, ψηλά πέδιλα ή πλατφόρμες και πήγαινε να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά!

Ένα πράγμα πάντα να θυμάσαι όταν βγαίνεις με ένα αγόρι: να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις καλά μέσα σε οποιοδήποτε στιλ ή ρούχο. Εσένα θα ερωτευθεί όχι το συνολάκι σου!

 

Πηγή: TLife
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!