Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (13/9-19/9)

Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.


Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.

Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.

Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.

Γείτονες σε Περιπολία – Τhe Watch

Κωμωδία | Έγχρ. | Διάρκεια: 106′

Παραγωγή: Αμερική, Σκηνοθεσία:  Akiva Schaffer

Πρωταγωνιστούν: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade και Rosemarie DeWitt

Έπειτα από ένα περίεργο συμβάν τέσσερις καθημερινοί άνθρωποι που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη των ΗΠΑ αποφασίζουν να συγκροτήσουν μια ομάδα νυχτερινής επιτήρησης. Πολύ γρήγορα όμως θα κληθούν να σώσουν τη γειτονιά τους –αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη– από την εισβολή εξωγήινων.

Step Up 4 Revolution

Παραγωγή: Αμερική, Σκηνοθεσία: Scott Speer

Παραγωγή: Αμερική, Μουσική | 2012 | Διάρκεια: 99′

Πρωταγωνιστούν: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Adam Sevani, Misha Gabriel, Peter Gallagher

Με νέους πρωταγωνιστές και το Μαϊάμι ως εξωτικό φόντο, το επιτυχημένο σινε-χορευτικό franchise συνεχίζει τις τρισδιάστατες περιπέτειές του. Αυτήν τη φορά η Έμιλι, η νεαρή και όμορφη κόρη ενός πλούσιου επιχειρηματία, φτάνει στη Φλόριντα φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα χορεύτριας. Ερωτεύεται τον Σον, τον (νεαρό και όμορφο) αρχηγό μιας μοντέρνας ομάδας χορού, και τον βοηθά να αντισταθεί στις προθέσεις του πατέρα της, ο οποίος απειλεί να αγοράσει μια ιστορική γειτονιά του Μαϊάμι για να την απαλλοτριώσει, διώχνοντας χιλιάδες ανθρώπους από την περιοχή τους.

Oι εργένισσες – Βachelorette

Κωμωδία | 2012 | Διάρκεια: 94′

Παραγωγή: Αμερική, Σκηνοθεσία: Leslye Headland

Πρωταγωνιστούν: Kirsten Dunst, Isla Fisher και Lizzy Caplan

Mια κωμωδία βασισμένη πάνω σε ένα κλασικό αλλά πάντα πιασάρικο αμερικάνικο στόρι: Τι μπορεί να συμβεί σε ένα μπάτσελορ πάρτι; Τρεις φίλες συναντιούνται έπειτα από καιρό για το γάμο της φίλης τους. Όλες περνούν την κρίση των τριάντα, αντιμετωπίζοντάς την η καθεμία με διαφορετικό τρόπο: η Ρέιγκαν με μια bitchy επιθετικότητα, η Τζίνα με τις παντός είδους καταχρήσεις και η Κέιτι με μια εφηβική, χαζοχαρούμενη αφέλεια. Το αταίριαστο θηλυκό τρίο θα ζήσει ένα έξαλλο βράδυ πριν από το γάμο, βάζοντας σε κίνδυνο την τελετή.

ParaNorman

Κινούμενα σχέδια | 2012 | Διάρκεια: 85′

Παραγωγή: Αμερική, Σκηνοθεσία: Sam Fell

Με τις φωνές των: Kodi Smit-McPhee, Casey Affleck, Anna Kendrick, Christopher Mintz-Plasse, Leslie Mann, Jeff Garlin, John Goodman, Bernard Hill, Alex Borstein

Ο 11χρονος Νόρμαν είναι ένα παιδί εξαιρετικά επικοινωνιακό… με τα φαντάσματα. Ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πανίσχυρη κατάρα του παρελθόντος, η οποία ξυπνά μια στρατιά από ζόμπι. Ο Νόρμαν είναι πλέον ο μόνος που μπορεί να κατευνάσει την κακιά μάγισσα και την ανεξέλεγκτη οργή της. Τι θα συμβεί όμως αν ξυπνήσουν οι νεκρούς από τον αιώνιο ύπνο;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!