Βιβλίο-cd με 18 μελοποιημένα ποιήματα της Κατερίνας Γώγου

“Πάνω Κάτω η Πατησίων”,ο τίτλος


“Πάνω Κάτω η Πατησίων”,ο τίτλος

“Πάνω Κάτω η Πατησίων”,ο τίτλος

“Πάνω Κάτω η Πατησίων”,ο τίτλος

Παράλληλα με το ντοκιμαντέρ “Κατερίνα Γώγου: η αποκατάσταση του μαύρου του Αντώνη Μποσκοΐτη που κάνει πρεμιέρα στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας cosmote ετοιμάζεται και ένα νέο βιβλίο για τη ζωή και το έργο της αγαπημένης ηθοποιού-ποιήτριας που θα συνοδεύεται από cd με 18 μελοποιημένα ποιήματά της.

Κατερίνα Γώγου, Πάνω κάτω η Πατησίων θα είναι ο τίτλος του βιβλίου (παρμένος από στίχο του ποιήματος “Η ζωή μας είναι σουγιαδιές) με υπότιτλο: Οι όψεις της μοναξιάς στην Κατερίνα Γώγου και πρόκειται για μία δουλειά που ήταν να κυκλοφορήσει το 2011.

Το cd που αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το βιβλίο από τις εκδόσεις Οδός Πανός στις αρχές Νοεμβρίου και την παραγωγή του έχουν αναλάβει ο Γιώργος Κορδέλλας και ο Άγγελος Σφακιανάκης, περιέχει μελοποιήσεις των Βάσως Αλαγιάννη, Κωνσταντίνου Βήτα, Πάνου Κατσιμίχα, Ηλία Λιούγκου, Magic De Spell, Lolek, Μάκη Σεβίλογλου, Μάριου Στρόφαλη και άλλων και οι ερμηνείες είναι των Μάρθας Φριτζήλα, Κωνσταντίνου Βήτα, Σαβίνας Γιαννάτου, Ηλία Λιούγκου, Βασιλικής Καρακώστα, Ρίτας Αντωνοπούλου, Όλιας Λαζαρίδου και άλλων.

Για την Κατερίνα Γώγου γράφουν οι Γιώργος Δάγλας, Λίνα Καρανασοπούλου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Όλια Λαζαρίδου, Θωμαή Ουζούνη και Παναγιώτης Κάϊν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!