Φως στο τούνελ: Αναβολή μιας εβδομάδας για την πρεμιέρα – Αυτός είναι ο λόγος


Μια εβδομάδα αργότερα από το προγραμματισμένο θα ξεκινήσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA. Αν και το ΄Φως στο τούνελ” είχε ανακοινωθεί ότι θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, τελικά αυτό θα συμβεί μια εβδομάδα αργότερα, όπως μας ενημερώνει και το ενημερωμένο δελτίο τύπου αλλά και το νέο τρέιλερ που κυκλοφορεί στον αέρα του MEGA.

Συμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή αυτή οφείλεται σε λόγους προγραμματισμού και μόνο. Αλλωστε, η Αγγελική Νικολούλη ποτέ δεν ενημερώνει τον σταθμό για την υπόθεση με την οποία θα ασχοληθεί κάθε εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου αναφέρει: “Το ταξίδι στον κόσμο της αναζήτησης και του μυστηρίου ξεκινά σε νέα ημερομηνία. Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23:20, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με το «Φως στο Τούνελ», στο MEGA. Στο μικροσκόπιο της δημοσιογράφου – ερευνήτριας, μπαίνουν για 29 η τηλεοπτική σεζόν, υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, περίεργοι θάνατοι και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη. Δυνατή έρευνα με την ενεργή συμμετοχή τηλεθεατών και έμπειρων ειδικών συνεργατών.

Με ανανεωμένη την ομάδα της, η βραβευμένη δημοσιογράφος θα επιχειρήσει για ακόμη μία χρονιά να φωτίσει υποθέσεις που παραμένουν στο σκοτάδι. Σε όλα αυτά τα χρόνια ερευνών το «Τούνελ» έχει εντοπίσει περισσότερους από 1.800 αγνοούμενους σε 950 εκπομπές, ενώ έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 27 δολοφονιών”.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!