“Σαμαράς και Βενιζέλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια”

Και ο Λουκάς Παπαδήμος σε ρόλο πυροσβέστη, σου λέει!


Και ο Λουκάς Παπαδήμος σε ρόλο πυροσβέστη, σου λέει!

Και ο Λουκάς Παπαδήμος σε ρόλο πυροσβέστη, σου λέει!

Και ο Λουκάς Παπαδήμος σε ρόλο πυροσβέστη, σου λέει!

Δεν πρόκειται για σενάριο αλλά για μία άγνωστη πτυχή (backstage) σε κάποια από τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, όπως την περιέγραψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, ως λάτρης του ξεκατινιάσματος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχολίασε, μεταξύ άλλων, τη σχέση των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, προχωρώντας μάλιστα σε μια απίστευτη αποκάλυψη. Ειδικά τώρα που είναι εκτός και κάνει τα πάντα ώστε να έρθουν οι κάμερες και τα φώτα επάνω του.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας σύσκεψης στο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχε με πρωθυπουργό, τότε, τον Λουκά Παπαδήμο, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τσακώθηκαν έντονα και ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καρατζαφέρη, ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε με υψηλούς τόνους στον Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ΝΔ να εξοργιστεί. Γνωστός ο Βενιζέλος για το ύφος του –σα να ‘χει πιάσει τον Πάπα από τα τέτοια του- το μυαλό μας πάει αμέσως στο λόγο που εξοργίστηκε ο Σαμαράς.

Ακολούθησε ένας άγριος καυγάς και εάν δεν είχε παρέμβει ο Λουκάς Παπαδήμος, οι δυό τους θα είχαν “παίξει” ξύλο! Δυστυχώς ο Λουκάς Παπαδήμος πάντα κάνει λάθος παρεμβάσεις. Πάντα μέχρι σήμερα. Αντί να τους αφήσει να ξεφτιλιστούν και να τους ξεφορτωθούμε παρέα ήθελα να το παίξει σωτήρας. Όχι άλλο σώσιμο ρε Παπαδήμο.

Ανάλογες αποκαλύψεις με σκηνές απείρου κάλλους θα περιλαμβάνει το βιβλίο του προέδρου του ΛΑΟΣ, το οποίο θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες, διότι δε νοείται δευτεράτζα σ’ αυτόν τον τόπο χωρίς το βιβλίο της, το τίγκα στις αποκαλύψεις.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!