«Έχει εμμονή με την Κατερίνα Καινούργιου και…» – Στέλεχος παραγωγής “δίνει” τον Γιώργο Λιάγκα


Ο Γιώργος Λιάγκας καθημερινά κονταροχτυπιέται όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης με την Κατερίνα Καινούργιου (βέβαια εκείνη τον πέρασε με πολλές μονάδες την τελευταία ημέρα της εβδομάδας) και αυτό έχει σταθεί πολλές φορές ως αφορμή για να ανταλλάξουν κάποιες βαριές κουβέντες ο ένας για τον άλλο στον αέρα του Πρωινού και του Super Κατερίνα.

Φαίνεται, όμως, πως η “διαμάχη” τους έχει φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δείχνει να έχει εμμονή, όχι μόνο με την τηλεοπτική του αντίπαλο, αλλά και με τον φίλο της, Νίκο Κοκλώνη και τις παραγωγές του. Αρχικά αναφέρθηκε πως το ρεπορτάζ του για την “κρίση” στη φιλική σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον παραγωγό, δεν ισχύει: «Υπάρχουν επαγγελματικές διαφωνίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται μετά κάτι προσωπικό», εξήγησε η δημοσιογράφος, λαμβάνοντας υπόψιν πληροφορίες στελέχους, και πρόσθεσε:

«Ίσως όλο αυτό που γίνεται φέτος με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα καταντά λίγο εμμονικό προς το πρόσωπο της Κατερίνας και γενικότερα των παραγωγών του Νίκου Κοκλώνη. Αμφισβητούν δηλαδή το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα και θεωρούν ότι έχει εμμονή με τον Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής και με την Κατερίνα Καινούργιου».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!