World Party: Επιστρέφουν τελικά Τανιμανίδης – Μαυρίδης; Όλο το ρεπορτάζ…


Η επικείμενη επανασύνδεση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη, μέσω World Party, κάνει τον «γύρο» του τηλεοπτικού ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, με την εκπομπή ευλόγως να έχει συνδεθεί με τον ALPHA.

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης θέλουν και επιδιώκουν την επανασύνδεση αυτή, «ρίχνοντας» στην αγορά το World Party. Όχι όμως μόνο σε ένα, τον ALPHA, αλλά σε παραπάνω των δυο κανάλια.

Την ίδια ώρα όμως, κανένα κανάλι -αυτή την στιγμή- δεν σκέφτεται να προσθέσει την εν λόγω παραγωγή στο δυναμικό του, με τον ALPHA να σφυρίζει αδιάφορα όπως μαθαίνω, ειδικά μέσα σε μια τόσο δύσκολη επικαιρότητα, καθώς μιλάμε για ένα πρότζεκτ – πάρτυ, και με τον ΑΝΤ1 να ενδιαφέρεται μόνο για το Dragons Den του Σάκη Τανιμανίδη και αυτό για αργότερα μέσα στην τηλεοπτική σεζόν. Ο Γιώργος Μαυρίδης βέβαια, βρέθηκε στον ALPHA, μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά «Οι Φόνοι στο Καμπαναριό», κάτι που πιθανόν να έβαλε και ένα λιθαράκι στα σενάρια περί επιστροφής του World party στο κανάλι.

πηγή: youfly.com – Αλέξανδρος Κατσαρίδης

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!