Emily in Paris – Πότε θα δούμε τον 4ο κύκλο της σειράς και που οφείλονται οι καθυστερήσεις;


Τα τελευταία νέα της Emily στο Παρίσι όσον αφορά στον 4ο κύκλο είναι:

Λόγω των καθυστερήσεων από τις απεργίες συγγραφέων και ηθοποιών ο 4ος κύκλος φέρεται να προσέβλεπε σε ημερομηνία έναρξης στις αρχές του φθινοπώρου του 2023, σύμφωνα με μια αναφορά από το Variety, αλλά αυτή η ημερομηνία έναρξης δεν ευδοκίμησε τελικά λόγω της απεργίας της WGA που συνεχίστηκε όλο το καλοκαίρι και της απεργίας SAG που ξεκίνησε τον Ιούλιο. Η παραγωγή επρόκειτο αρχικά να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023, αλλά αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο. Δεν τηρήθηκαν οι ημερομηνίες γυρισμάτων.

Περιπλέκοντας τα πράγματα ακόμη περισσότερο, το στούντιο όπου γυρίζεται η Έμιλυ στο Παρίσι, Cité du Cinema, έχει κλείσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν τον Δεκέμβριο του 2023 και τελειώνουν τον Οκτώβριο του 2024.   Λόγω των καθυστερήσεων, δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς να περιμένουμε τον 4ο κύκλο. Ελπίζαμε πραγματικά ότι θα ήταν ο Δεκέμβριος του 2023, ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα του 3ου κύκλου στο Netflix.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό με τα γυρίσματα που καθυστερούν λόγω των απεργιών της WGA και του SAG. Ο 1ος κύκλος της Emily στο Παρίσι κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και ο 2ος και 3ος κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο των επόμενων δύο ετών. Περιμέναμε ότι η 4η σεζόν θα ακολουθήσει το παράδειγμά τους και να είναι διαθέσιμος στα τέλη του 2023, πριν από την είδηση για την καθυστέρηση της παραγωγής λόγω της απεργίας των συγγραφέων.

Όπως αναφέραμε, όλα εξαρτώνται από το τι συμβαίνει με το πρόγραμμα παραγωγής και τώρα την απεργία των ηθοποιών. Ο 4ος κύκλος της Emily στο Παρίσι έχει επισήμως μεταφερθεί στο 2024, αλλά θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και πόσο καιρό θα περιμένουμε την επόμενη χρονιά. Εάν η παραγωγή ξεκινήσει στην Emily in Paris  χωρίς προβλήματα τον Ιανουάριο του 2024 και μπορέσουν να ολοκληρώσουν τον κύκλο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα μπορούσαμε να δούμε τη σεζόν το καλοκαίρι του 2024, αλλά αυτό είναι το καλύτερο σενάριο. Μια πιο ασφαλής πρόβλεψη είναι τα τέλη του καλοκαιριού του 2024.

Προς το παρόν λοιπόν η πρόβλεψη κυκλοφορίας του 4ου κύκλου είναι το Καλοκαίρι 2024.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!