Αυτή είναι η αλήθεια για την Μπάγια Αντωνοπούλου και το OPEN


Μπορεί σήμερα να οργιάζουν οι φήμες για την Μπάγια Αντωνοπούλου και το OPEN και συγκεκριμένα για την πρωινή εκπομπή “Ωρα Ελλάδος” ωστόσο οι πληροφορίες μου λένε ότι η ίδια η δημοσιογράφος δεν έχει κάνει καμία επαφή με το κανάλι πόσω μάλλον ραντεβού για να πάρει τη θέση του Δημήτρη Καμπουράκη στο “Ωρα Ελλάδος” μετά την αποχώρησή της από το MEGA πριν από ένα μήνα περίπου.

Αυτό σημαίνει ή ότι το όνομά της έπεσε στο τραπέζι κάποιας σύσκεψης και απλά δεν πρόλαβαν να την ενημερώσουν ή απλά είναι ένα ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφορεί. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος βρίσκεταισε αναζήτηση συμπαρουσιαστή του Παναγιώτη Στάθη και πως η λύση του Σπύρου Φρεμεντίτη που από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Καμπουράκη βρίσκεται στην εκπομπή είναι προσωρινή τουλάχιστον στον ρόλο του συμπαρουσιαστή γιατί θα συνεχίσει να βγαίνει και μετά καλύπτοντας το οικονομικό ρεπορτάζ που τόσο καλά ξέρει να κάνει.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο μέσα στο κανάλι που ακούει στο όνομα Χρύσα Φώσκολου, η οποία μετά το κόψιμο της πολύ πρωινής εκπομπής που παρουσίαζε με τον Μάνο Νιφλή έχει απορροφηθεί από το δελτίο και αναζητά επίμονα ρόλο μέσα στο κανάλι. Το όνομά της ακούγεται για τα μεσημεριανά δελτία, ωστόσο, ίσως πλέον να είναι πιο πιθανό να τη δούμε στο “Ωρα Ελλάδος” από τη στιγμή μάλιστα που η συγκεκριμένη θέση είναι πολύ κοντά σε αυτό που έκανε μέχρι πρότινος. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν κρατά πάντα τα χαρτιά του κλειστά.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!