Famagusta: Σε τρεις κύκλους η προβολή της σειράς


Σε δόσεις θα παρακολουθήσουμε τη σειρά Famagusta του MEGA, μια σειρά που έχει κάνει αίσθηση αποσπώντας πολύ καλές κριτικές κάτι που άλλωστε αντικατοπτρίζεται και στα ποσοστά τηλεθέασης.

Αυτή την Κυριακή 10/3 η μεγάλη παραγωγή του MEGA, ρίχνει προσωρινά αυλαία, με το 8ο και τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου, αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 21:00.
Ο τηλεθεατής γίνεται μάρτυρας της αγωνιώδους προσπάθειας της Χριστίνας να βρει έστω μια πληροφορία για τον χαμένο της γιο, λίγο καιρό μετά τον τραγικό αποχωρισμό το καλοκαίρι του 1974. Στο σήμερα, η ώρα της δίκης έχει φτάσει και η ελευθερία του Μάικλ κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή. Θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά του;

Η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται ραγδαία προκαλώντας αγωνία στον παππού και την έντονη αντίδραση της Ιφιγένειας. Μια ακόμη φρικτή ιστορία του πολέμου αποκαλύπτεται στην κάμερα του ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή. Ένας αναπάντεχος σύμμαχος δίνει ελπίδες στον Μάικλ πως θα βγει αλώβητος από τη δίκη.

Πότε θα δούμε τα υπόλοιπα επεισόδια;

Η αγαπημένη σειρά με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου θα επιστρέψει ξανά με το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου την Κυριακή 7 Απριλίου όπου οι τηλεαθεατές θα δουν τα υπόλοιπα 8. Θα απομένει ακόμη ένας κύκλος 8 επεισοδίων, ο οποίος ωστόσο θα προβληθεί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν από Σεπτέμβριο στο Μεγάλο Κανάλι.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!