Παρουσιαστές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Η αναστάτωση στο OPEN και το ασαφές τηλεοπτικό σκηνικό αφήνει στον αέρα μεγάλα ονόματα της TV


Σε θρίλερ εξελίσσεται η επερχόμενη σεζόν κι αυτό γιατί οι εξελίξεις στο OPEN και όχι μόνο δημιουργούν ντόμινο εξελίξεων στην αγορά με αποτέλεσμα πολλά μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αέρα…

Συγκεκριμένα, οι διαφωνίες του Νίκου Κοκλώνη που έχει αναλάβει το ψυψαγωγικό κομμάτι του καναλιού της Παιανίας με τον Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με το μπάτζετ του προγράμματος έχουν κατά πολύ καθυστερήσει τις όποιες συζητήσεις με πρόσωπα πρώτης γραμμής που στελεχώνουν το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού όπως η Ελένη Τσολάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Πέτρος Κουσουλός, η Αννα Δρούζα, η Αννίτα Πάνια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κ.α. ενώ μεγάλες είναι και οι καθυστερήσεις πληρωμών την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μάλιστα, το γεγονός ότι είμαστε ήδη στα τέλη Ιουνίου και ακόμα τα παραπάνω πρόσωπα δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι με τα συμβόλαιά τους που λήγουν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σιγά σιγά κλείνουν οι εκκρεμότητες στον ανταγωνισμό και στα άλλα κανάλια, όλο αυτό δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και το ήδη βεβαρημένο τηλεοπτικό περιβάλλον χωρίς να ακροφαίνεται φως στον ορίζοντα. Οι τηλεαστέρες βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν είναι μόνο όσοι πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν τα συμβόλαιά τους με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και όσοι σκόπευαν τη νέα σεζόν να βρεθούν με μεταγραφή στο κανάλι της Παιανίας όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η Τατιάνα Στεφανίδου… Προς το παρόν, όλες οι συζητήσεις πάγωσαν πριν καλά καλά ξεκινήσουν κι αυτό προκαλεί ανησυχία στους εργαζόμενους του καναλιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ναι μεν ο Νικος Κοκλωνης επιθυμεί να παραμείνει στο κανάλι ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στη συμφωνία που έχει υπογράψει με τον ιδιοκτήτη του open.

Παράλληλα, στους ήδη προαναφερθέντες τηλεαστέρες έρχονται να προστεθούν και κάποιοι που ουδεμία σχέση έχουν ή ήταν στα σχέδιά τους να έχουν με το κανάλι της Παιανίας αλλά παραόλα αυτά βρίσκονται μετέωροι στο ήδη ασαφές τηλεοπτικό σκηνικό. Πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη μετά το ναυάγιο με το MEGA, αλλά και την Μπέττυ Μαγγίρα μετά το ναυάγιο με τον ΑΝΤ1. Αν και στην τελευταία περίπτωση μην εκπλαγείτε αν έχουμε εκπλήξεις την τελευταία στιγμή.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!