Δήμητρα Λημνιού: «Πήγα στη νομική για να ικανοποιήσω τους γονείς» – Οι ρόλοι σε σειρές και το φλερτ από το Eddie Murphy


Την Δήμητρα Λημνιού φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Τετάρτη το βράδυ στο πλατό του «The 2night Show», στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός, γνωστή για τη συμμετοχή της στη σειρά “Η Παραλία” της ΕΡΤ, μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη νομική.

Η Δήμητρα Λημνιού εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή ότι κατάγεται από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια πριν μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές της στη νομική.

«Μ’ αρέσουν αυτές οι ιστορίες», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφερόμενος στην πορεία της από τη νομική στην υποκριτική. «Η ιστορία μιας γυναίκας που αρχικά προοριζόταν για δικηγόρος, εισαγγελέας ή πρόεδρος, καταλήγει στην υποκριτική».

Η Δήμητρα Λημνιού απάντησε: «Δεν σκόπευα να γίνω τίποτα από αυτά. Πήγα στη νομική για να ικανοποιήσω τους γονείς μου, σύμφωνα με την παραδοσιακή ελληνική νοοτροπία».

Συνεχίζοντας, είπε: «Αφού τελείωσα τη σχολή, συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι για μένα. Έκανα την άσκησή μου και παράλληλα σπούδαζα υποκριτική».

«Το ανακοίνωσα στον πατέρα μου και ακολούθησαν δραματικές σκηνές στο σπίτι», πρόσθεσε η Δήμητρα Λημνιού, περιγράφοντας την απόφασή της να παρατήσει τα πάντα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρό της στην υποκριτική.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!