Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο – «Τρόμαξα, έχω πάθει ένα σοκ, το κεφάλι μου πονάει»


Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, η Δέσποινα Μοιραράκη χθες το βράδυ (3/7) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε την παρουσιάστρια και επιχειρηματία σήμερα, έξω από το studio που γυρίζεται η εκπομπή της.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ευχαριστώ όλους εσάς, την αγάπη του κόσμου, τους φίλους μου, τα αγαπημένα μου πρόσωπα και την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, με γέμισε τόσο δύναμη. Είμαι καλά, όσο μπορώ! Είμαι ταλαιπωρημένη».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξήγησε ότι: «Βγαίνοντας απ’ αυτή την πόρτα του studio, ήταν όπως πάντα το αυτοκίνητό μου παρκαρισμένο εδώ. Μπαίνω μέσα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και φαίνεται ότι έκλεισαν τα μάτια μου. Δεν ξέρω πώς ακριβώς συνέβη. Αν δεν ήταν το επόμενο αυτοκίνητο σταματημένο και οι μηχανές, θα είχα βγει στο δρόμο. Ευτυχώς που δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο, γιατί θα είχα χτυπήσει. Τρόμαξα πολύ, έχω πάθει ένα σοκ, το κεφάλι μου πονάει».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!