Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Ήταν εκείνη που ξεπερνούσε το πρόβλημα, δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στο να χωρίσουμε»


Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε και για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, ενώ μίλησε και για την Ζωή Λάσκαρη.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε: «Πράγματι στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, έπαιξα το παιχνίδι της δημοσιότητας το οποίο εγκατέλειψα μετά σταδιακά.

Τελικά, δεν ωφελεί, ούτε είναι δεοντολογικά σωστό το παιχνίδι της δημοσιότητας. Δεν με αφορά που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Αν κρίνουν ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον… Παραμένω σιωπηλός!».

«Ήταν μια υπέροχη και μοναδική παρουσία»

Μιλώντας για την Ζωή Λάσκαρη, ανέφερε πως: «Η Ζωή Λάσκαρη για μένα ήταν μια υπέροχη και μοναδική παρουσία! Ήταν μια πραγματικά μοναδική και υπέροχη εμπειρία, με τα πάνω και τα κάτω, με τις μπουνάτσες και τις φουρτούνες. Το ότι διήρκησε 41 ολόκληρα χρόνια, αποδεικνύει, αποτυπώνει και καταγράφει ότι υπήρξε ένας πολύ ισχυρός και ουσιαστικός δεσμός μεταξύ μας!».

«Νομίζω ότι και οι δύο κρατήσαμε τη σχέση, αλλά αν ήταν να ξεχωρίσω κάποιον, θα έλεγα η Ζωή. Σε οποιεσδήποτε κρίσεις είχαμε, η Ζωή ήταν εκείνη που ξεπερνούσε το πρόβλημα. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στο να χωρίσουμε!», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!