Αγγελική Ηλιάδη: Η σκληρή απάντηση στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη – «Ντροπή και αίσχος»


Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε και για την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ και απάντησε και στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, για όλα όσα είχε πει για την επιτυχημένη καλλιτέχνιδα.

Αρχικά, ανέφερε ότι: «Δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τη γιαγιά μου. Οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι σε μία τέτοια κατάσταση δεν είναι ευχάριστο, αλλά είμαι πάντα σε επικοινωνία με το σπίτι και οτιδήποτε συμβεί είμαστε όλοι κοντά. Συμφωνώ με τον αδελφό μου που έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας «Υπάρχω» και ήταν κάτι που το συζητήσαμε βεβαίως».

Ακόμα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως: «Έχει συμβεί στο παρελθόν να έχουν γραφτεί για τη γιαγιά μου πράγματα άκρως προσβλητικά και ψευδή βεβαίως, τα οποία είχε διαψεύσει και ο Στέλιος Καζαντζίδης».

«Η κίνηση που κάναμε ως οικογένεια ήταν πάρα πολύ σωστή, ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το όνομα της γιαγιάς μου. Μου αρέσει η Κλέλια Ρένεση που θα υποδυθεί τη γιαγιά μου, όπως επίσης μου αρέσει και ο Χρήστος Μάστορας, που θα κάνει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Αν υποδυόμουν εγώ τη γιαγιά μου, θα αποτύπωνα ακριβώς τι σημαίνει Καίτη Γκρέυ», συνέχισε.

Η απάντηση στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για την Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Εγώ θα έλεγα στον κύριο Τριανταφυλλίδη, ότι δεν μιλάμε ποτέ για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι σε θέση να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι ντροπή και αίσχος!».

«Δεν ξέρω τι κακοήθειες είναι αυτά που διαβάζω. Η γιαγιά μου ήταν ένας άνθρωπος που εκείνα τα χρόνια βοήθησε πάρα πολύ κόσμο. Δεν την βοήθησε κανένας, εκείνη όμως επέβαλε στην «Columbia» πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Στέλιο Καζαντζίδη», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!