Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εύχομαι να μην συνεχίσει η τοξικότητα την επόμενη σεζόν


Στην κάμερα της εκπομπής του Κώστα Τσουρού έκανε δηλώσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, μίλησε για την φετινή σεζόν και έκανε μία ευχή για τη νέα.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Για εμένα το σημαντικό όταν φτάνεις στο τέλος μίας τηλεοπτικής σεζόν, είναι να κρατάς τα καλά! Υπήρξαν και οι δύσκολες στιγμές και οι ανακατατάξεις και οι διακυμάνσεις και ανθρώπινο είναι αυτό. Μία ζωντανή εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αλλά επειδή είμαι από την φύση μου ένας αισιόδοξος άνθρωπος βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο».

Επίσης, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι: «Εύχομαι από Σεπτέμβρη να γυρίσουμε χαρούμενοι, με γεμάτες μπαταρίες και έτοιμοι για μία τηλεοπτική σεζόν χωρίς ακρότητες, χωρίς εντάσεις… Υπάρχει γενικώς μία ένταση και μία τοξικότητα και εύχομαι αυτό να μην συνεχίσει την επομένη σεζόν!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!