Και επίσημα εκτός Σκαι η Κουτσαυτάκη – Το άγνωστο παρασκήνιο της ανακοίνωσης


Με μια μακροσκελή ανακοίνωση σαν να την έγραψε η ίδια, ο όμιλος Σκαι αποχαιρέτησε και επίσημα την μέχρι πρότινος Διευθύνουσα Σύμβουλο του καναλιού.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας  καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα».

Παρά την διθυραμβική ανακοίνωση που βγήκε σπό τον όμιλο για τα κατορθώματά της την περίοδο της παντοδυναμίας της, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «πρώην σιδηρά» κυρία του σταθμού όπως αναφέρει και το προηγούμενο ρεπορτάζ μου έφυγε απομονωμένη και σχεδόν εκδιωγμένη από το Φάληρο αλλά με παχυλή αποζημίωση. Ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης σε «γνωστούς» της και «άγνωστους» καναλάρχες αλλά τα μηνύματα δεν είναι μέχρι στιγμής θετικά…

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!