Ελένη Φουρέιρα: Η «εκρηκτική» sold out συναυλία της στην Αθήνα – «Μάγεψε» το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας


Το Σάββατο 21 Ιουλίου, η Ελένη Φουρέιρα προσέφερε στο κοινό της Αθήνας μια εκρηκτική βραδιά στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα από τη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show, κατακτώντας το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες της, πρωτοποριακά mashups με ξένα hits, εντυπωσιακή παρουσίαση και αστείρευτη ενέργεια. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το κοινό για τη θερμή ανταπόκριση και την αγάπη του, καθώς η συναυλία, που αποτέλεσε μεγάλη μουσική γιορτή με την υποστήριξη της Ultra-premium Don Julio 1942, ήταν sold out.

Στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα βρέθηκαν ο FY, ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της rap/trap σκηνής, που ξεσήκωσε το κοινό με τα δημοφιλή singles του και τη χαρακτηριστική του εμφάνιση, καθώς και ο ZAF, ένας πολυτάλαντος και ανερχόμενος καλλιτέχνης που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ειδικός καλεσμένος ήταν ο Apon, ο οποίος έχει μαγέψει το κοινό με τα τραγούδια του, όπως το πρόσφατο «Βοριάς», και έχει συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα στο επιτυχημένο ντουέτο «Γδύσου».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!