ALPHA: Μεγάλη ανατροπή με Μουτσινά! – Ποιές μέρες θα προβάλλεται & ποιά έκπληξη έρχεται;


Πολλά λέγονταν σχετικά με το σόου του Νίκου Μουτσινά και τις μέρες ή τις ώρες μεταδοσής του, όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ρεπορτάζ του Αλέξανδρού Κατσαρίδη στο youfly.gr, ενώ το αρχικό πλάνο του καναλιού ήταν το σόου του Νίκου Μουτσινά να προβάλλεται Παρασκευή και Κυριακή, τελικά οι μέρες προβολής της εκπομπής θα είναι Πέμπτη και Παρασκευή, αμέσως μετά την ζώνη μυθοπλασίας του ALPHA.

Μια εξέλιξη σημαντική βέβαια, για την εκπομπή, διότι με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να «εκμεταλλεύεται» ολόκληρο το εύρος της επικαιρότητας και κυρίως το υλικό των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης μέσα στην εβδομάδα.

Η δεύτερη, και πλέον σημαντική έκπληξη για την εκπομπή, είναι αυτό που ανέφερε λίγο νωρίτερα στο «Summers cool», ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, πως αντί για μαγνητοσκοπημένο, το σόου του Νίκου Μουτσινά θα είναι ζωντανό, γεγονός μείζονος σημασίας για τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής θα ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ αυτή, δεδομένου ότι η σεζόν ξεκινάει Δευτέρα 16/9 για τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, δεν πρόκειται να ξεκινήσει εύλογα, πριν τις αρχές Οκτωβρίου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!