Squid Game: Η επισήμη ημερομηνία πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου!


Ο δεύτερος κύκλος του Squid Game είναι γεγονός μιας και πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ με την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας του.

Ο πρώτος κύκλος μπήκε στο Netflix πριν από τρία ολόκληρα χρόνια και έκτοτε οι φανς ανυπομονούν πως και πως για τα νέα επεισόδια.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσουκαλά στο youfly.gr, o δεύτερος κύκλος του Squid Game θα προβληθεί στις 26 Δεκεμβρίου και η αγωνία έχει χτυπήσει ήδη κόκκινο!

Δείτε το video:

Η υπόθεση της σειράς:

Στην υπόθεση της σειράς, ευάλωτοι άνθρωποι που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα λαμβάνουν μια μυστηριώδη πρόσκληση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν.

Κάθε παιχνίδι είναι σαν ένα παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά, όπως το Κόκκινο φως και το Πράσινο φως, στο οποίο όμως η ήττα σημαίνει θάνατο. Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού;

Ένα γράμμα από τον Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ (σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της σειράς “Το Παιχνίδι του Καλαμαριού”): «Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τη σεζόν 1 που έλαβε απίστευτη ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο και πυροδότησε πολλές απίθανες εκδηλώσεις. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που γράφω αυτό το γράμμα για να ανακοινώσω την ημερομηνία κυκλοφορίας της σεζόν 2 και να μοιραστώ τα νέα για τη σεζόν 3, που θα είναι και η τελευταία. Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της σεζόν 2, θυμάμαι ότι σκεφτόμουν ‘Ουάου! Δεν το πιστεύω ότι επέστρεψα στο ‘Παιχνίδι του Καλαμαριού”. Μου φαινόταν σχεδόν σουρεαλιστικό. Αναρωτιέμαι πώς θα σας φανεί κι εσάς να επιστρέψετε στο Παιχνίδι του Καλαμαριού μετά από τρία χρόνια. Ο Σέονγκ Γκι-χουν που ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση στο τέλος της σεζόν 1 επιστρέφει και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση;

Ο Εκπρόσωπος δεν φαίνεται να είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε αυτήν τη φορά. Η άγρια σύγκρουση ανάμεσα στους δύο κόσμους θα συνεχίσει και στην τελευταία σεζόν, τη σεζόν 3,  που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

Χαίρομαι που βλέπω ότι ο σπόρος που φυτέψαμε με τη δημιουργία της σειράς ‘Το Παιχνίδι του Καλαμαριού’ αποδίδει καρπούς έως το τέλος της ιστορίας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας παρουσιάσουμε μια ακόμα συναρπαστική περιπέτεια. Ελπίζω να ανυπομονείτε για όσα έρχονται. Σας ευχαριστώ, όπως πάντα, και τα λέμε σύντομα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!