Δημήτρης Κόκοτας: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πριν από μισή ώρα τον είδα και…» – Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του


Τη Δευτέρα (16/09) μίλησαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η σύζυγος και η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, καθώς και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μεταφέροντας τα νεότερα για την υγεία του έπειτα από επτά μήνες νοσηλείας.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Περιμένουμε να πάρει τον χρόνο του και να επανέλθει. Περιμένουμε όλοι να ξυπνήσει. Είναι σταθερός, δεν άλλαξε κάτι. Πηγαίνω στο νοσοκομείο όσο μπορώ και του μιλάω. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι καταλαβαίνει. Εύχομαι να σηκωθεί σύντομα και να είναι καλά και να είναι κοντά με την οικογένειά, με την κόρη του, που ήταν και η μεγάλη του αδυναμία και όλα καλά...», είπε η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα.

Στη συνέχεια, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή και η Ματίνα Παγώνη, με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να αποκαλύπτει τις εξελίξεις για την πορεία του τραγουδιστή.

«Τα πράγματα είναι πολύ πολύ πολύ δύσκολα, σας το είχα πει. Τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ χρόνο. Οι βελτιώσεις είναι πάρα πολύ μικρές και σε πολύ μεγάλα διαστήματα. Πριν από μισή ώρα τον είδα και είναι με αντιδράσεις μόνο σε επώδυνα ερεθίσματα. Είναι ακόμα με τραχειοστομία. Όταν πηγαίνουν τελευταία οι φυσιοθεραπευτές αντιδράει μόνο το δεξί του πόδι, αυτό είναι ένα μικρό σημάδι, που για εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε.

Είναι καλό το γεγονός, ότι είναι στη ΜΑΦ και έχει αυτήν την επαφή με τους δικούς του. Δεν μιλάει, δεν αντιδράει, έχει προβλήματα στην όραση από την αρχή. Οι ασθενείς αυτοί μπορεί να χρειαστούν και έναν χρόνο νοσηλείας. Εμείς να ευχηθούμε να βελτιώνεται καθημερινά και να πάει στην γυναίκα του και την κόρη του», είπε η Ματίνα Παγώνη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!