ΣΚΑΪ: Αύριο η επίσημη πρώτη Ζούλα στο Φάληρο


Λίγες μέρες μετά και την επίσημη αποχώρησή του από το Ραδιομέγαρο και την παύση των καθηκόντων του ως Πρόεδρος της ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναμένεται αύριο να πιάσει δουλειά στον ΣΚΑΪ για να αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Αύριο θα είναι και η επίσημη πρώτη στον σταθμό ενώ μέσα στις επόμενες μέρες το νέο στέλεχος πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του καθώς υπάρχουν μια σειρά από εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν όπως για παράδειγμα ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο των κεντρικών δελτίων του Σαββατοκύριακου μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος με τη σειρά του πήρε τη θέση του στην ΕΡΤ.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Ζούλα θα πιάσει δουλειά το επόμενο διάστημα και η Λίνα Παπαδάκη, η οποία ήταν σύμβουλος του προέδρου στο Ραδιομέγαρο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα σαφής η θέση που θα πάρει στο νέο κανάλι, αν και αρχικά λέγεται ότι θα αναλάβει διευθύντρια στο γραφείο του τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας παίρνει τη θέση που κατείχε για περισσότερα από 7 χρόνια η Εύη Κουτσαυτάκη και η οποία αποχώρησε στις αρχές Ιουλίου από τον σταθμό και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο με πολύ παρασκήνιο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!