Αλέξανδρος Πατούλης – Μαρίνα Σταυράκη: Έτσι σχολίασαν τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του Γιώργου Πατούλη


Ο γιος του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρος Πατούλης και η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Σταυράκη παραχώρησαν δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» μιλώντας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του πρώην περιφερειάρχη Αττικής.

Εδώ και λίγο καιρό έγινε γνωστή η ευχάριστη είδηση, πως ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοίλου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο ίδιος σε πρόσφατες ερωτήσεις δημοσιογράφου της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν θέλησε να μιλήσει σχετικά με το δεύτερο παιδί, που περιμένει.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πατούλη

Ο 19χρονος Αλέξανδρος Πατούλης μίλησε σχετικά με το αδελφάκι, που περιμένει να έρθει στη ζωή, λέγοντας: «Το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι οι σπουδές μου και το Πανεπιστήμιο. Καλή σεζόν, καλή εβδομάδα. Απέχω γενικότερα από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι».

Όσα είπε η Μαρίνα Σταυράκη

«Ήταν αναπάντεχη όλη αυτή η διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια, έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Όλα είναι θετικά.

Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών, αλλά και τη διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού, ακόμα και μέσα στην ίδια την οικογένεια, θέλει πάντα προετοιμασία, όλοι οι ψυχολόγοι το λένε ότι προετοιμάζουμε τα πρώτα παιδιά για τα δεύτερα, ιδίως όταν είναι από άλλη οικογένεια.

Ο Αλέξανδρος το έμαθε μέσα από τρίτο πρόσωπο και ο πατέρας του μετά από την παρέλευση κάποιων ημερών, μιας εβδομάδας, δέκα ημερών, του το επιβεβαίωσε. Εγώ το έμαθα μέσα από τον Αλέξανδρο», είπε η Μαρίνα Σταυράκη για τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του πρώην συζύγου της.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!