Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τροχαίο για τη δημοσιογράφο του Super Κατερίνα – «Αυτό που με έσωσε ήταν η ζώνη»


Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου είχε ένα τροχαίο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης (18/09) με το αυτοκίνητό της.

Δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», στην οποία συμμετέχει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε για το τροχαίο και εξήγησε, πως είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής έχει προγραμματίσει εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου

«Ζητώ συγγνώμη, που σας αναστατώνω και που αναστατώνω πρωί – πρωί τους τηλεθεατές. Είμαι οδηγός 30 χρόνια. Δεν μπορώ να το διανοηθώ και εγώ πώς το έπαθα γιατί, είμαι καλή οδηγός και πρόσεχα. Αυτό που με έσωσε ήταν η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους άνδρες της πυροσβεστικής από το Κορωπί. Έχασα κάπως τον έλεγχο. Δεν ξέρω αν έφταιγε το οδόστρωμα, που έχει και πολλή υγρασία τώρα το πρωί ή αν εγώ – που εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν αφηρημένη σε καμία περίπτωση, γιατί είμαι ευαισθητοποιημένη και δεν έτρεχα. Ήμουν σε επαρχιακό δρόμο, παραπλεύρως της Αττικής Οδού.

Το έζησα σαν ταινία, έπαιρνα τη μια ελιά μετά την άλλη. Άνοιξαν οι αερόσακοι, βούιζε το αυτί μου. Έχω μόνο τον μυϊκό πόνο του αυχένα και της πλάτης, σίγουρα μετά την εκπομπή θα πάω για κάποιες εξετάσεις. Έχω μιλήσει με τον γιατρό μου, το ότι φόραγα ζώνη και είχα τον αερόσακο ήταν σωτήριο. Αμέσως μετά έχει προγραμματίσει κάποιες εξετάσεις. Να είμαστε καλά, δεν ξέρω τι να πω. Η κακή στιγμή θα πω…», είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!