Λάμπρος Λάζαρης: «Τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας» – Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του με τη Δανάη Παππά


Ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε την Τετάρτη (18/09) στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» με τον επιχειρηματία να τοποθετείται σχετικά με τις πληροφορίες, που θέλουν εκείνον και τη Δανάη Παππά να έχουν οικονομικές διαφορές.

Σημειώνεται, πως το πρώην ζευγάρι υπήρξε μαζί για έξι χρόνια και μάλιστα «οργάνωνε τη ζωή του», όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Για τον λόγο αυτό μετά την απόφαση χωρισμού, Λάζαρης και Παππά έχουν έρθει σε συμφωνία σχετικά με τη διευθέτηση όποιων οικονομικών συναλλαγών, με τον επιχειρηματία να κάνει σαφές, πως δεν έχουν καταφύγει στη δικαστική οδό.

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Λάζαρη

«Ό,τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. Δεν ισχύει τίποτα, εγώ με τη Δανάη τα έχουμε βρει τα μεταξύ μας. Δεν υπάρχει καμία δικαστική οδός. Σαφέστατα, όταν είσαι 5,5 χρόνια με έναν άνθρωπο και οργανώνεις τη ζωή σου, υπάρχουν οικονομικά αλισβερίσια, αλλά αυτά τα έχουμε βρει μεταξύ μας.

Ούτε στα δικαστήρια πρόκειται να πάμε, ούτε πουθενά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Απλά επειδή εγώ τρέχω πολύ και φαντάζομαι και η ίδια, όπως ο δικηγόρος μου μιλάει για τα πάντα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και εμένα, έτσι μίλησε και για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα δικαστηρίου δηλαδή.

Τώρα δεν έχουμε σχέσεις, γιατί να έχουμε; Αφού τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας. Εγώ το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου και τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή», είπε ο Λάμπρος Λάζαρης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!