Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι πιο δραστήριος τώρα που μεγάλωσα – Έχω “χτυπήσει” 24ωρο στο Playstation»


Ο Ορέστης Τζιόβας ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (18/09) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» με τον ηθοποιό να παραδέχεται, πως όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει είναι πιο ενεργός στη ζωή. Αφορμή για την παραδοχή αυτή του ηθοποιού στάθηκε το βίντεο – αφιέρωμα της εκπομπής για την καριέρα του Ορέστη Τζιόβα.

Ο ίδιος, νοστάλγησε αφενός τον νεότερο εαυτό του βλέποντας φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν, αφετέρου σήμερα απολαμβάνει περισσότερο την ωριμότητα και τον τρόπο ζωής του.

«Η ενέργεια μου ανεβαίνει, είμαι πιο δραστήριος τώρα που μεγάλωσα, ήμουν πιο ράθυμος παλιά. Νομίζω, πως είναι θέμα προσωπικότητας, η οποία αλλάζει όσο μεγαλώνεις. Εμένα έτσι έχει γίνει. Το σώμα έχει τη δυνατότητα, συνήθως το μυαλό είναι αυτό, που δεν εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα που έχει το σώμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τζιόβας.

«Έχω “χτυπήσει” 24ωρο στο Playstation χωρίς ύπνο και μεγάλα διαλείμματα»

«Να πω την αλήθεια για τα γυρίσματα μου, όχι μόνο θα σηκωθώ, είναι πιο παραγωγικό το πρωί τελικά. Απλά το βράδυ εμένα μ’ αρέσει που κοιμούνται όλοι και δεν σε ενοχλεί κανένας! Βάζεις και το Playstation και παίζεις. Παίζω ακόμα αλλά νομίζω πως είναι κάτι που θέλω να το βγάλω πια από τη ζωή μου. Νομίζω ότι μου τρώει πάρα πολύ χρόνο».

«Μέχρι και 24ωρο έχω «χτυπήσει» με άλλους! Με διαλείμματα αλλά… 24 ώρες, χωρίς ύπνο εννοώ ενδιάμεσα ή διάλειμμα μεγάλο. Θέλω να το βγάλω από τη ζωή μου αυτό γιατί πραγματικά δεν είναι τόσο παραγωγικό. Δεν παίζω όμως μόνος μου, συνήθως παίζω με φίλους μου και με φίλους από το εξωτερικό οπότε μας φέρνει κοντά αυτό αλλά μετά παραγίνεται λίγο» πρόσθεσε,ο Ορέστης Τζιόβας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!