ΣΚΑΪ: Βρέθηκε το νέο πρόσωπο του δελτίου το ΣΚ


Εν αναμονή της αλλαγής σκυτάλης στο κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου και λίγο πριν ο Κωνσταντίνος Ζούλας πιάσει δουλειά στο Φάληρο, στο τιμόνι του μεσημεριανού δελτίου βρίσκεται ένα νέο πρόσωπο.

Αλλωστε, όπως σας έχω ενημερώσει εδώ και καιρό η Ντόνα Δρούτσα αποτελεί παρελθόν μετά από έξι περίπου μήνες παραμονής στη θέση αυτή, παραμένοντας ωστόσο, στην παρουσίαση του δελτίου της νοηματικής αλλά και στα δελτία του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3. Φαίνεται πως η παρουσίαση της δεν ενθουσίασε κάποιους όπως συνέβη στην περίπτωση της αποχωρήσασας Εύης Κουτσαυτάκη, η οποία όχι μόνο την επέλεξε αλλά πίστεψε πολύ σε εκείνη βάζοντάς τη να κάνει ακόμα και μαθήματα ορθοφωνίας. Ωστόσο, όπως και να έχει, η Ντόνα Δρούτσα είναι μια αξιόλογη και εργατική δημοσιογράφος με εμπειρία στο ραδιόφωνο.

Ντόνα Δρούτσα

Ετσι, μετά από σκέψη, έγινε εσωτερική μετακίνηση και τη θέση της πήρε η δημοσιογράφος Ελλη Κοσόλη, η οποία κάλυψε τον πόλεμο της Ουκρανίας από το μέτωπο ενώ φιλοξενήθηκε από το bbc για να δώσει το ρεπορτάζ της για τον δυστύχημα των Τεμπών και δουλεύει στον σταθμό από το 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλη Κασόλη θα μοιράζεται εναλλάξ τα δελτία με τον Μάρκο Δεϊμέζη.

Ελλη Κασόλη

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!