Στάθης Σχίζας: «Δεν υπάρχει τίποτα στην προσωπική μου ζωή, μόνο δουλειά – Έχω φάει… μούντζα»


Στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star, ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συναντηθήκαμε στη Μύκονο και απλώς ανταλλάξαμε έναν χαιρετισμό. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Τα ζευγάρια που χωρίζουν συχνά διανύουν διαφορετικές φάσεις. Αρχικά υπάρχει μια ψυχρότητα, αλλά στη συνέχεια ακολουθεί η επικοινωνία.

Αν και πολλές φορές ο κόσμος φαντάζεται διάφορα, το θέμα της επανασύνδεσης δεν υφίσταται. Στην αρχή με ενοχλούσαν όσα γράφονταν, αλλά πλέον δεν δίνω σημασία. Έχω εξοικειωθεί με την κατάσταση.

Κάποτε κρατούσα μέσα μου τα αρνητικά σχόλια, όμως τώρα είναι κάτι που δεν με αφορά. Η σχέση μας έχει ολοκληρωθεί. Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι που μοιράστηκαν κάποιες στιγμές μαζί, αλλά η ιστορία αυτή έχει τελειώσει οριστικά.

Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αυτή τη στιγμή, εκτός από τη δουλειά. Το κενό είναι απόλυτο. Μηδενική εξέλιξη, μόνο στασιμότητα. Είναι σαν να έχω φάει μούντζα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!