Μπρούνο Τσερέλα: Η τρυφερή φωτογραφία με την Αθηνά Οικονομάκου και το δημόσιο ευχαριστώ


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της, Μπρούνο Τσερέλα, απόλαυσαν ένα ειδυλλιακό ταξίδι στην Τοσκάνη, το οποίο μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο, ευρισκόμενη σε μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της προσωπικής της ζωής.

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Πέρασα φανταστικά. Τα όμορφα πράγματα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Αρκεί να έχουμε υγεία και να απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Τα αρνητικά σχόλια δεν τα δίνω σημασία, είναι ελάχιστα. Αυτό που νιώθω εδώ και καιρό είναι αγάπη και μόνο αγάπη. Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ περισσότερο», δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του, ο Μπρούνο Τσερέλα δημοσίευσε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου φωτογραφία δίπλα στην αγαπημένη του, ευχαριστώντας την για τον χρόνο που μοιράστηκαν στην Τοσκάνη.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινή σου παρουσία στη ζωή μου», έγραψε ο 38χρονος αθλητής, συνοδεύοντας το στιγμιότυπο με λόγια αγάπης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!