Η Ματίνα Παγώνη ξεκαθαρίζει: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου για την Αθηνά Οικονομάκου»


Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε την Παρασκευή (20/09) δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» μιλώντας για την Αθηνά Οικονομάκου και τα όσα είπε πριν από λίγες ημέρες για την νέα της σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε, πως η πρώτη δήλωση που είχε κάνει, έχει παρερμηνευτεί και συνέχισε ευχόμενη τα καλύτερα στη ζωή της της ηθοποιού – επιχειρηματία.

«Η ερώτηση μου έγινε σε άσχετο χρόνο. Αυτοί που μου έκαναν την ερώτηση ξέρουν πολύ καλά, ότι εγώ είμαι φίλη με την οικογένεια και δεν το είπα έτσι ακριβώς. Είπα ότι ο καθένας και η κάθε μια μας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, έναν δεύτερο γάμο, οικογένεια και να είναι ευτυχισμένοι.

Απλώς η προβολή, όταν έχεις παιδιά πρέπει να είναι πιο προσεκτική. Αυτή είναι η δήλωση και κακώς που δεν την έπαιξαν ακριβώς έτσι, παρερμηνεύτηκε. Η κυρία Οικονομάκου είπε για εμένα “ας ακούσω ακριβώς τι είπε, γιατί καμία φορά τα πράγματα παρερμηνεύονται”.

Εγώ της ευχήθηκα να είναι καλά, ευτυχισμένη και να κάνει δεύτερο γάμο και ό,τι θέλει. Απλά όταν έχουμε παιδιά να έχουμε περισσότερη προσοχή στην προβολή. Να της ευχηθούμε να είναι πάντα καλά», είπε η Ματίνα Παγώνη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!