Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Μου λείπει η Χαρούλα Αλεξίου – Είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας»


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο και στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι» με την ίδια να παραδέχεται μεταξύ πολλών καλλιτεχνών και θαυμαστών, πως η απουσία της Χαρούλας Αλεξίου από τα μουσικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα αισθητή.

«Μου λείπει η Χαρούλα, μιλάμε για μια ιδιαίτερη περίπτωση, για μια από τις μεγαλύτερες φωνές που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Όπως είπε και στο Καλλιμάρμαρο, «έχει κλείσει τις κουρτίνες» και έχει μετατραπεί οποιοδήποτε αίσθημα είχες, όταν είχε τα προβλήματά της, σε μια τεράστια αγάπη. Νομίζω, ότι είναι μια προσωπικότητα που λείπει. Τη θεωρώ φίλη τη Χαρούλα και μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Σημειώνεται, πως η Χάρις Αλεξίου έχει ανακοινώσει εδώ και τέσσερα χρόνια το τέλος της από τις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς «έχει χάσει τη φωνή της». Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια έκανε μια εξαίρεση και ανέβηκε στην σκηνή του Καλλιμάρμαρου με το κοινό να την απολαμβάνει σε μια συγκινητική ερμηνεία αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!