Διονύσης Πρώιος: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον πρώην παίκτη του MasterChef – Με μηχανή είχε σκοτωθεί και ο πατέρας του


Tην Παρασκευή (20/9), o Διονύσης Πρώιος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το MasterChef, πέθανε σε ηλικία 58 ετών ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Μάλιστα, ο γιος του Μιχάλης είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα με την ίδια μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του, στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Κωνσταντίνο Νταλιάνη, ο πατέρας του Διονύση Πρώιου είχε πεθάνει και εκείνος σε τροχαίο δυστύχημα, επίσης με μηχανή.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ανέφερε πως: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την απώλειά του. Δηλαδή ήτανε για εμάς… Εμείς τον γνωρίσαμε καλύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο και μπορώ να πω ότι σπανίζει».

Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι: «Έτυχε να είναι η ίδια μηχανή που είχε και ο γιος του, που την έφτιαξε τώρα πρόσφατα και είχε πει ότι θα την καβαλήσει και πήγε και την καβάλησε. Εκτός αυτού, απ’ όσο γνωρίζω και ο πατέρας του με μηχανή πρέπει να έχει φύγει, γύρω στα 58-57. Όπως και ο γιος του».

«Πάντα στο γραφείο του είχε μια φωτογραφία του γιου του και είχε ένα καντηλάκι και συνέχεια τον έβλεπες… Όποτε κοιτούσε εκεί πέρα, το βλέμμα του έτσι χάζευε… Έτσι χανόταν στις σκέψεις», περιέγραψε.

«Καλά, τώρα θα με ακούει να μιλάω για αυτόν και μπορεί να γελάει κι όλας. Είναι σαν να τον έχω απέναντί μου, η εικόνα του και να γελάει. Γιατί είχαμε συζητήσει πολλές φορές ότι θα φύγεις, θα φύγω, τι θα κάνεις… Και νομίζω ότι γαλήνευσε τώρα, πήγε κοντά στον γιο του. Ότι, αυτό ήθελε», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!