Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν λειτουργώ σαν άρρωστος, γιατί δεν είμαι» – Έτσι πέρασε το καλοκαίρι μετά την περιπέτεια της υγείας του


Για την περιπέτεια της υγεία τους και το φετινό καλοκαίρι μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο «Πάμε Δανάη» τη Δευτέρα (23/09) σε ζωντανή σύνδεση από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μυτιλήνη.

Πριν από περίπου έξι μήνες, ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα με τον ίδιο να αποκαλύπτει, πώς είναι η ζωή του σήμερα. «Δεν λειτουργώ σαν άρρωστος», τόνισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξηγώντας πως προσέχει την υγεία και τον εαυτό του, χωρίς όμως να έχει κατάλοιπα από την περιπέτεια, που πέρασε.

«Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για μένα. Όλα τα πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία τώρα. Το καλοκαίρι ήταν πολύ ωραίο. Έκανα μια υπέροχη και πετυχημένη περιοδεία με τους «Μπαμπάδες με ρούμι». Συνεχίζουμε τον Οκτώβρη για τρίτη χρονιά και μέχρι τότε όμως, κάνω τις διακοπές μου στη Μυτιλήνη. Ξεκουράζομαι! Περάσαμε θαύμα με την παρέα που ήταν προηγουμένως εδώ. Προσέχω κατά μια έννοια πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος, γιατί δεν είμαι άρρωστος. Λειτουργώ σαν ένας άνθρωπος, που έπαθε κάτι και προχωράει η ζωή», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!