Δημήτρης Σταρόβας: Το μυαλό «τρέχει» αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα – Πριν από 4 μήνες δεν μιλούσα σχεδόν καθόλου


Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν από 3 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω, κανονικά μιλάω πιο καλά.

Είναι το πιο σημαντικό που μου συνέβη και επειδή είναι πολύπλοκο το θέμα θέλω να φτιάξω ένα βίντεο στο κανάλι μου, ίσως και παραπάνω, με όλες τις λεπτομέρειες.

Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό «τρέχει» αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν από 4 μήνες δεν μιλούσα σχεδόν καθόλου!».

Ακόμα, ο μουσικός και ηθοποιός εξήγησε ότι: «Ένας από τους λόγους που θέλω να κάνω ένα βίντεο, είναι ότι αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί πιστεύω που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως έκανα εγώ! Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς την Άννα!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!