Θεσσαλονίκη: Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση της κατάληψης Libertatia – 6 νέες προσαγωγές


Σε νέα επιχείρηση προχώρησε η αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/09) στην κατάληψη «Libertatia» στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες το βράδυ έγινε προσπάθεια ανατακατάληψης από άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή έξι ατόμων που ήταν μέσα στο κτίριο, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 19.

Όπως αναφέρθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ανακατάληψη πήγε να γίνει με σκοπό να πραγματοποιηθεί συναυλία στον χώρο.

Συγκεκριμένα, χθες από νωρίς το βράδυ -περίπου στις 7- δεκάδες αντιεξουσιαστές παραβίασαν την είσοδο, εισήλθαν μέσα και πραγματοποίησαν ραπ συναυλία, ενώ κάλεσαν και αλληλέγγυους.

Την ίδια στιγμή, όμως, είχε συγκεντρωθεί αυξημένος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων με κλούβες και διμοιρίες των ΜΑΤ. Μάλιστα προχώρησαν και σε 13 προσαγωγές, άρα συνολικά έχουν προσαχθεί 19 άτομα.

Στη σημερινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ συμμετείχαν και διμοιρίες της ΟΠΚΕ, ενώ για τη διευκόλυνση των δυνάμεων περιπολικά της Τροχαίας είχαν διακόψει την κυκλοφορία στη Λεωφόρο Στρατού, και στα δύο ρεύματα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!