Κατερίνα Τσάβαλου: Επιβεβαιώνει το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Στεργίου – «Η ζωή είναι μπροστά μας»


Για το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Στεργίου έπειτα από επτά χρόνια γάμου και την απόκτηση μιας κόρης, μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου στις νέες δηλώσεις, που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα».

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της δεν ανακοίνωσαν την απόφαση χωρισμού, ωστόσο η είδηση διέρρευσε στα μέσα του φετινού καλοκαιριού. Μέσα από αυτή τη συνέντευξή της, η Κατερίνα Τσάβαλου επιβεβαιώνει την είδηση, μιλώντας πρώτη φορά για τις τελευταίες αλλαγές στη ζωή της.

«Δεν νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος, όταν είναι με έναν άλλο, ξεκινάνε και λένε «θα χωρίσω». Δεν πετάω την σκούφια μου για αλλαγές αλλά, τις αντιμετωπίζω. Προτεραιότητά μας για εμένα και για τον μπαμπά της, είναι το παιδί μας. Ήρθαν αυτές οι αλλαγές, όπως ήρθαν, και τώρα από εδώ και πέρα προσαρμοζόμαστε. Η ζωή είναι μπροστά μας.

Έχω να το λέω, ότι παρόλο που στον δημοσιογραφικό κόσμο γνώριζαν, ότι έχουμε χωρίσει, δεν είπαν ποτέ τίποτα. Όταν ήταν επίσημο, δημοσιοποιήθηκε. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει κάποιου άλλου είδους τροφή», είπε η Κατερίνα Τσάβαλου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!