Κατερίνα Λιόλιου: «Μου αρέσει να βάζω όρια – Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»


Η Κατερίνα Λιόλιου έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Κοσμοράδιο 95.1, μιλώντας στον Τάσο Ριζόπουλο. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ψυχανάλυση και τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Διατηρώ ένα ημερολόγιο, όπου οργανώνω τη μέρα μου, την εβδομάδα, τον μήνα και τον χρόνο. Πιστεύω πολύ στην ενέργεια και στο γεγονός ότι, όταν καταγράφεις κάτι και το απελευθερώνεις από τις σκέψεις σου, αυτό αποκτά μια δική του υπόσταση. Είναι σαν το σύμπαν να το ακούει», δηλώνει χαρακτηριστικά, εξηγώντας την προσωπική της φιλοσοφία για την εξωτερίκευση των σκέψεων. «Η γραφή είναι ένα μέσο για να εκφράζω τα συναισθήματά μου και τις σκέψεις μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την ανάγκη της να διατηρεί ισορροπίες στις προσωπικές της σχέσεις. «Όταν θέλω να περάσω χρόνο με τον σύντροφό μου, το κάνω, αλλά φροντίζω πάντα να διατηρώ τα όριά μου. Ξεκίνησα ψυχανάλυση από τα 17 μου, και συνεχίζω ακόμα», ανέφερε, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η ψυχική υγεία για την ίδια.

Σχετικά με τα σχόλια που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα, παραδέχθηκε ότι κάποια από αυτά την επηρεάζουν. «Ορισμένες κριτικές είναι πραγματικά εποικοδομητικές και τις σέβομαι, ειδικά όταν έχουν μια βάση αλήθειας. Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού Νοικιάστηκε, ήμουν έτοιμη για πιθανή αμφισβήτηση φέτος», κατέληξε, εκφράζοντας την προσδοκία της για μια χρονιά με ανάμεικτες αντιδράσεις.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!