Κατερίνα Καινούργιου: Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα, είμαστε μαζί 5 μήνες


Συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Στη διάρκεια της συνέντευξης, η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε και για τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι: «Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί κοντά 5 μήνες. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το «κλικ» και έρχονται τα πράγματα εκεί που δεν τα περιμένεις! Εκεί που λες «δεν θα έρθει κάτι για μένα, είμαι σε πολύ περίεργη φάση, είμαι μόνη μου, δεν ξέρω αν θα έρθει κάτι καλό στη ζωή μου», σε ένα βράδυ ξαφνικά μπορεί να έρθει κάτι που να μην το περιμένεις και να είναι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν».

Επίσης, η παρουσιάστρια εξήγησε πως: «Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα. Του άρεσα πάντα, αλλά το φλερτ που μου έκανε παλιά και τα κομπλιμέντα ήταν πολύ διακριτικά. Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η πρώτη φορά που νιώθω πολύ χαλαρή. Δεν είχα την ανάγκη ούτε να κρύψω ούτε να δημοσιοποιήσω κάτι. Θέλω σίγουρα να διασφαλίσω κάποιες προσωπικές στιγμές για μένα και την οικογένειά μου!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!