Ολοκληρώθηκε η μεταφορά της σορού του Γερμανού τουρίστα στα Χανιά – Την εντόπισαν drones της Πυροσβεστικής


Στα Χανιά γράφτηκε το πρωί της Κυριακής (29/9) ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση του αγνοούμενου Γερμανού τουρίστα με τη σορό του να εντοπίζεται σε δύσβατο σημείο στην περιοχή της Σούγιας.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η μεταφορά του στη Σούγια από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, ολοκληρώθηκε περίπου στις 11.00 το πρωί, μετά από μια επιχείρηση που διήρκεσε πολλές ώρες καθώς το άψυχο σώμα του Γερμανού εντοπίστηκε σε αρκετά δύσβατο μέρος, κοντά στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, μεταξύ Σούγιας και Τρυπητής.

Η ανεύρεση του 60χρονου ήταν δύσκολη. Η χρήση όμως της τεχνολογίας από τις πυροσβεστικές δυνάμεις έφερε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, oι ομάδες drone (Σ.μη.Ε.Α.) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και του Ηρακλείου κατάφεραν να εντοπίσουν το βράδυ, τη σορό του σε απόκρυμνη περιοχή, μετά από στίγμα που παρείχε ο Υπ/τής του σταθμού.

Δείτε σχετική φωτογραφία

Το στίγμα βρέθηκε μέσα από τον λογαριασμό Google του άτυχου Γερμανού. Οι ομάδες drone της Π.Υ. χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες, εντόπισαν το μέρος στο οποίο βρισκόταν το άψυχο σώμα του 60χρονου.

Στο σημείο που υπεδείχθη, κατευθύνθηκαν οι υπόλοιπες πυροσβεστικές δυνάμεις για να γίνει η ανάσυρση της σορού από το δύσβατο μέρος και στη συνέχεια, η μεταφορά της στη Σούγια, που ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!